Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen férfi létezik?

Figyelt kérdés

létezik olyan férfi aki csak 1 nőnek él?

akinek 1 a minden és más nőre még nézni se néz?

aki éveken át 1 mellet tart ki úgy hogy másra még gondolni se gondol?

csak mert nekem még csak olyan volt aki melletem megnézett nőket..feltünően(és zavart) aki mellettem más nőket nézett facebookon...és olyan is aki mellettem társkeresőzött...és aki titokban csetelt más nőkkel

fiúk ti ha van párotok megnéztek mást nőt a neten?

ŐSZINTÉN , úgyse tudjuk kik vagytok :D

2020. márc. 6. 01:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
15 évig hűséges voltam a feleségemhez, aztán sajnos ő meghalt. A házasságom alatt nem társkeresőztem, nem chateltem más nőkkel, de ha pl egy kolléganővel beszélgettem, akkor őt néztem, nem mögötte a képet a falon.
2020. márc. 6. 08:32
 12/22 anonim ***** válasza:
13%
Off. Imàdom mikor itt azt írják, nem éri meg hűségesnek lenni, mert a másik megcsalta őket. Ez a leg szarabb hozzáállás valaha. Ez az a tipikus jó fiú duma, aki szerint te kedves vagy és szerethető de ha bizonyos időn belül nem nyitod szét neki ezért a lábad akkor egy rib*anc vagy és nem "éri meg" már neki kedvesnek lenni. Hát meg se haragudjon senki de akkor inkább leszek egy bunkóval aki megcsal az első hónapban és szakítok vele, mint olyannal aki egy nagy erényt lát abban, hogy visszafogja magát erővel, és egy fa*szagyereknek hiszi magát egy ilyen alapvető dolog miatt.
2020. márc. 6. 08:41
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

12# azzal lehetsz akivel csak akarsz, ha te neked megfelel mind hónapban olyan új fa sz után nézni aki használ egy darabig aztán rád un és félre megy csak nyugodtan. Kellenek az ilyen könnyűverű nők is, egy gyors menet egy pár uritos mindig szükség van ilyenekre. Nagyon magas lórol beszélsz olyan emberekrol akiket egy cseppet se ismersz és dobalozol mindenféle baromságokkal meg kozhelyekkel. Mert tényleg hatalmas erőfeszítés nem megcsalni a másikat de gondolom nálad ez játszik hát ez van, nem vagyunk egyformák szerencsére. De aztán ne felejtsd el szuresre menni mert ez az életmód hamar visszauthet.

Kellemes hétvégét jó szórakozást ne hogy kiszarajd a nagy munkában.

2020. márc. 6. 09:29
 14/22 Barnabas333 ***** válasza:
77%
12-esen jót röhögtem, de sok bunkó macsó van aki neki való...
2020. márc. 6. 10:08
 15/22 anonim ***** válasza:
66%
12-es vagyok. Két éve kapcsolatban vagyok azzal az egy darab emberrel akivel valaha nemi kapcsolatom volt és k*urvára nem nehéz hűségesnek lenni hozzá.
2020. márc. 6. 10:38
 16/22 anonim ***** válasza:
24%

Ne haragudj de ez egy oltári ostoba hozzáállás.

Ilyet akkor találsz ha bezárod a házba, ablakok nincsenek a házon, se internet se tv nincs otthon, csak te aki munka után hazamész.

2020. márc. 6. 10:43
 17/22 anonim ***** válasza:
78%

Egy hosszútávon működő párkapcsolatban nincs alárendelt viszony. Ebben a leírásban a férfi erősen alá van rendelve a nőnek. De értem a kérdésed, hogy hűséges és nincsenek ilyen stiklijei, amiket írtál.

Téged valószínű azért zavart, hogy más nőket megnézett, mert nincs önbizalmad. Annak más előjele is lehetett, ha a pasi melletted más nőkkel csetelt, csak te nem vetted észre vagy nem akartad meglátni. Egyszerűen rosszul választottál.

2020. márc. 6. 12:01
 18/22 anonim ***** válasza:
89%

Én megnéztem más nőket a volt párom mellett, ő ezt finoman szóvá tette, majd megcsalt. A párkapcsolatunk alatt egyetlen másik nőhöz nem nyúltam, nem udvaroltam nekik, nem közeledtem hozzájuk, sőt inkább próbáltam távolságot tartani. Az h a haverokkal megnézünk egy csajt bele kell férjen. Látjuk kívülről a csomagolást, de attól még nem fogok beleszeretni. Összességében kell látni és ismerni a nőt.

+1: Egyik jóbarátom volt barátnője egyik ilyen alkalommal elhordott mindennek, h miért nézzük a csajokat. Megcsalta a barátomat....

2020. márc. 8. 08:46
 19/22 Noren1989 ***** válasza:
100%

a, Igen, létezik.

b, Rosszul választasz.

Khm, milyen típusú embereid voltak eddig?

Mi hozott össze velük?

2020. márc. 8. 09:12
 20/22 anonim ***** válasza:
14%
Általában hűséget fogadnak az emberek, nem vakságot és 9-10 év alatt előfordul, hogy gondolati szinten mással is fantáziál az ember, ez még nem megcsalás. F
2020. márc. 8. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!