Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a baj velem? Valaki megprób...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem? Valaki megpróbálná kideríteni?

Figyelt kérdés

Na tehát.

Elsőként is leszögezem előre azt, hogy külsőleg semmi probléma nincs, ez biztos.

Rengetegen voltak belém habarodva, de a szűrőimen nem mentek át. Elsőre ez nagyképűen hangozhat, de nem leszek megalkuvó, inkább egyedül maradok, azért nekem nem kell valaki, hogy legyen. Ezek nem takarnak óriási elvárásokat, minimum átlagos testalkat, nem zavar az sem, ha plusz 10kg van rajta (emberek többsége zsíros, kg-tól független [skinnyfat], ez még átlagos), nagyon extra elvárás, legyen szép arca, ha lehet, de ehhez sem ragaszkodom, de óriási előny.(mielőtt élve tűzelnétek el, helyes arcom van, bár szubjektív.)

Remélem az ápóltságot nem kell hangoztatni!

Legyen nőies, nem férfival akarok ismerkedni.

A LEGFONTOSABB, lelkitársra(!) van szükségem elsősorban és nem dugópajtira, ez is elvárás.

A második legnagyobb elvárásom, hogy lehessen beszélgetni vele, akár vicces és mély dolgokról, rendelkezzen EQ-val...

Ezekből nem vagyok hajlandó leadni semmit. Testalkatra is van indokom. (Magamon tapasztaltam régen, pszichésen is egy lehetőség(más függőség is lehet, mint az evés). Kövér emberek sok esetben azért esznek, mert boldogtalanok, endorfin termelődik akkor, ha ehetnek, ettől boldog lesz, de ne menjünk bele mélyen, erre ne reagáljatok kérlek, nem akarom azt, hogy ez középpontba kerüljön)

Nagyon zárójelbe ((ne akarja azt, hogy ápolgassam az egóját, úgy, hogy nem egyenlő partner vagyok számára, hanem valamilyen pótlék))

Ennyit az elvárásokról.

Ismerkedtem itt gyk-n is.

Nagyon intelligens lány volt, de az utolsó leírt elvárásom nem teljesült, így nem is lett belőle semmi.

Másik alkalommal, levelezéseket követően meghalt a dolog, nem akart tovább lépni, nem akarta felvállalni az arcát és a kilétét, de ez egyátalán nem is vehető komolyan így.

Élő

Én az a típus vagyok, akit a lányok megkeresnek. (talán ez a hiba, hogy nem én teszem meg a lépést)

Mindig csak betoppant valaki az életembe, de vagy buta(EQ szempontjából, nem érdekelt, hogy milyen jól néz ki) vagy kövér volt vagy a kettő kombinációja. (Átlagos alkattól eléggé távol, +30kg minimum, többet nyomott a mérlegen, mint én. Azért nem akarom magamat kisebbnek érezni, lehet érthető az indok.)

Lelkitársam igazán nem volt, ez az amit hiányolok. Nem tudom kire rábízni a gondolataimat, nem tudom megosztani az élményeimet, kölcsönös támogatás lelkileg, közös programok és hasonló egyéb dolgok.

Hiányzik az, hogy valaki ugyanezeket megosztaná velem is a saját kis életéből.

Elsősorban nem a szex! Ha az kellene akkor azt tudok találni.

Vannak negatív tulajdonságaim, kinek nincs?

Már kiderült az, hogy makacs vagyok, mivel ezekből nem engedek, de jobb, mintha megalkuvó lennék.

Ha valaki van annyira elhivatott és segítőkész és úgy érzi, hogy van ideje beszélgetni pár üzenetig és segítene a hibákat feltárni ezáltal, kérlek írj rám. Nem burkolt társkeresés!

Olyan nagy elvárások volnának ezek? Mit csinálhatok rosszul? Mit tudnátok tanácsolni?

F/21

2020. márc. 5. 18:50
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Nincs veled baj, viszont lazulj le kicsit!

Túl komolyan veszed te ezt, én úgy látom.

2020. márc. 10. 19:20
 22/27 anonim ***** válasza:

Ismét 84%-os vagyok, pár gondolat még a későbbi kommentedre

Tényleg nem lehet ezt látatlanba leszűrni ilyen leírásokból, miét nem vesznek komolyan. De baj továbbra sincs veled, illetve ahogy írják mások is, ha lazán veszed úgy biztos bajt nem csinálsz.

1. "Nem ismerkedéssel kapcsolatos beszélgetésnél IS már tapasztaltam azt, hogy szűrőként előfordul, hogy olyat nem választanak akinek még nem volt párkapcsolata."

- ez egy sokadik dolog, tök mindegy. Ha megfigyeled az embereket, általában a MIRŐL BESZÉLNEK, és ami valóban megtörténik/amire valóban szükségük van vagy akarnak/vagy párjuk, az ettől a képtől totál más. Ugye hogy eszedbe jut ilyen? Ezer dologba bele tudnék menni, ha külsőségeket nézem csak, közben tök jó kapcsolata lett több ismerősömnek is, pl a külsődleges elvársaikkal, ideáikkal konkrétan SZEMBEMENŐ (!) tulajdonságokkal bíró társ képében.. Pl kolléganőm is eddig a nagy, meg macis, magas hegyomlásokért volt oda, de már 2 éve, igazán boldogan, szerelemmel egy nála sztem még talán alacsonyabb sráccal van.

Szóval szerintem a LEGELEJÉN, amikor MÉG NEM ISMERED a másikat, ezekkel ne foglalkozz, mert hót fölösleges. Simán felülírja a való életben a vonzalom a fejben lévő képeket, amíg az még csak fejben létezik. A valóság az, milyen a másik, te mit váltasz ki belőle, ez lesz a lényeg.

2.

"Egy lány barátom mondta, hogy úgy gondolta, hogy csak vele voltam ilyen és jól esett neki az ismerkedés elején, kevésbé az, hogy meglátta, hogy más lánnyal is."

- Na, ez viszont lehet olyan, amire érdemes figyelned...

Ez lehet egy ilyen ok erre, igen. Ha ezt közvetíted, akkor tapasztalatból mondom, hogy valóban lehet megijednek, vagy nem vesznek komolyan.

Az említett pasi, aki hozzád hasonló gondolkodású sok mindenben: én sem tudtam pl komolyan venni, nagyrészt én is pont amiatt nagyon közvetlen, nyitott, mindenkihez közelférkőző jófej stílusa miatt.. Gondolom más nőkkel is simán ilyen, és biztos is hogy ez így van.

Nyájasnak is hívhatjuk. Csak innentől elég nehéz elhinni, hogy "de én velem tényleg mást érez, és komolyabbat is akar".... Érted. Én ezekben nem hiszek, pedig nagyon bizonygatja ő is a mai napig...

Mondjuk ez más sztori azért, meg nem tudni ezekből te milyen vagy alapból ilyenkor.. De nehéz ilyen közvetlen, meg mindenkivel nyájas tulajdonságokkal bizalmat szavazni azért ezt én pl aláírom.

2020. márc. 10. 20:52
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

# 22 vagyok még

De egyébként lányként ezzel a "nyájassággal" némileg én is így vagyok. :)

A személyiség típusomnál úgy írják le a flörtölési stílusom kb, hogy mivel alapjáraton mindenkivel kedves, barátságos, segítőkész vagyok, és mosolygós is, néha nehéz eldönteni, mikor akarok mégis többet.

Mégis észreveszik MINDIG, mert onnantól kb egy hideg-meleg játék kezdődik, ugyanis egyszer egyértelműen és "keményen" flörtölök, azután pedig vissza is veszek, pont azért, hogy ne toljam túl és ne legyek sok. De ezt csak azzal, aki tényleg tetszik, másoknál nem viselkedek így, innen is pl egyértelmű külső szemlélőnek a dolog.

2020. márc. 10. 21:01
 24/27 A kérdező kommentje:
#23 Köszönöm, hogy ezt is elmondtad!
2020. márc. 11. 17:52
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Évek óta sokat vagyok egyedül, kisebb-nagyobb megszakításokkal. Elég jól meg tudtam fogalmazni, hogy mit szeretnék és mit nem szeretnék egy párkapcsolatban, tartottam is magam ahhoz, hogy csak azért, hogy legyen, nem kell, ha nem üti meg a kívánt szintet. Aztán megismerkedtem a jelenlegi párommal. Hiába tudok legalább 3 olyan dolgot, ami miatt le akartam beszélni magam róla, az első perctől olyan fokú vonzalom van közöttünk, hogy beláttam, hiába is küzdenék ellene. Most nagyon boldog vagyok, s bár tudom, hogy semmi sem tart örökké, ha csak ennyi adatott meg nekünk, már akkor is megérte, mert nem is emlékszem, mikor szerettem ennyire és kaptam ugyanezt viszonzásul.

Azt szeretném kihozni ebből az egészből, hogy egyrészt ha találkozol azzal a lánnyal, aki igazán Hozzád való, akkor valószínűleg sutba dobod a listádat és az érzés, ami hatalmába kerít, minden egyebet felülír. Másrészt pedig azt tanácsolnám, hogy merj "hibázni"! Mert mi történik, ha belevágsz annak ellenére, hogy nincs meg tételesen minden, amit szeretnél? Attól még rengeteget tanulhatsz belőle és csodás élményekkel gazdagodhatsz. Akkor is, ha esetleg nem tart örökké.

Engedd el magad, ne arra koncentrálj, hogy mi lehet a baj Veled, hanem arra, ami jó! Sok sikert! :)

37/N

2020. márc. 18. 10:59
 26/27 anonim ***** válasza:
Talán az a baj, legalábbis nekem az jön be, hogy túl merevnek, racionálisnak tűnsz. Azt hittem, egy 40-es fazon írta ki a kérdést, aztán nagyotnéztem, mikor a korodat olvastam. Meg nagyon az elvárásaidra koncentrálsz. Nem szeretnék olyannal lenni, akinek folyamatosan meg kell felelni, mintha vizsgán lennék. A kérdésedböl pedig ilyesmit érzek ki.
2020. ápr. 2. 20:53
 27/27 anonim ***** válasza:

Szerintem annyi a gond, hogy várod, hogy a sült galamb a szádba repüljön.

Az igazán nőies nő, aki az ideálod, nem fog téged felszedni, hanem arra vár, hogy a férfi kezdeményezzen.

2020. ápr. 2. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!