Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a baj velem? Valaki megprób...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem? Valaki megpróbálná kideríteni?

Figyelt kérdés

Na tehát.

Elsőként is leszögezem előre azt, hogy külsőleg semmi probléma nincs, ez biztos.

Rengetegen voltak belém habarodva, de a szűrőimen nem mentek át. Elsőre ez nagyképűen hangozhat, de nem leszek megalkuvó, inkább egyedül maradok, azért nekem nem kell valaki, hogy legyen. Ezek nem takarnak óriási elvárásokat, minimum átlagos testalkat, nem zavar az sem, ha plusz 10kg van rajta (emberek többsége zsíros, kg-tól független [skinnyfat], ez még átlagos), nagyon extra elvárás, legyen szép arca, ha lehet, de ehhez sem ragaszkodom, de óriási előny.(mielőtt élve tűzelnétek el, helyes arcom van, bár szubjektív.)

Remélem az ápóltságot nem kell hangoztatni!

Legyen nőies, nem férfival akarok ismerkedni.

A LEGFONTOSABB, lelkitársra(!) van szükségem elsősorban és nem dugópajtira, ez is elvárás.

A második legnagyobb elvárásom, hogy lehessen beszélgetni vele, akár vicces és mély dolgokról, rendelkezzen EQ-val...

Ezekből nem vagyok hajlandó leadni semmit. Testalkatra is van indokom. (Magamon tapasztaltam régen, pszichésen is egy lehetőség(más függőség is lehet, mint az evés). Kövér emberek sok esetben azért esznek, mert boldogtalanok, endorfin termelődik akkor, ha ehetnek, ettől boldog lesz, de ne menjünk bele mélyen, erre ne reagáljatok kérlek, nem akarom azt, hogy ez középpontba kerüljön)

Nagyon zárójelbe ((ne akarja azt, hogy ápolgassam az egóját, úgy, hogy nem egyenlő partner vagyok számára, hanem valamilyen pótlék))

Ennyit az elvárásokról.

Ismerkedtem itt gyk-n is.

Nagyon intelligens lány volt, de az utolsó leírt elvárásom nem teljesült, így nem is lett belőle semmi.

Másik alkalommal, levelezéseket követően meghalt a dolog, nem akart tovább lépni, nem akarta felvállalni az arcát és a kilétét, de ez egyátalán nem is vehető komolyan így.

Élő

Én az a típus vagyok, akit a lányok megkeresnek. (talán ez a hiba, hogy nem én teszem meg a lépést)

Mindig csak betoppant valaki az életembe, de vagy buta(EQ szempontjából, nem érdekelt, hogy milyen jól néz ki) vagy kövér volt vagy a kettő kombinációja. (Átlagos alkattól eléggé távol, +30kg minimum, többet nyomott a mérlegen, mint én. Azért nem akarom magamat kisebbnek érezni, lehet érthető az indok.)

Lelkitársam igazán nem volt, ez az amit hiányolok. Nem tudom kire rábízni a gondolataimat, nem tudom megosztani az élményeimet, kölcsönös támogatás lelkileg, közös programok és hasonló egyéb dolgok.

Hiányzik az, hogy valaki ugyanezeket megosztaná velem is a saját kis életéből.

Elsősorban nem a szex! Ha az kellene akkor azt tudok találni.

Vannak negatív tulajdonságaim, kinek nincs?

Már kiderült az, hogy makacs vagyok, mivel ezekből nem engedek, de jobb, mintha megalkuvó lennék.

Ha valaki van annyira elhivatott és segítőkész és úgy érzi, hogy van ideje beszélgetni pár üzenetig és segítene a hibákat feltárni ezáltal, kérlek írj rám. Nem burkolt társkeresés!

Olyan nagy elvárások volnának ezek? Mit csinálhatok rosszul? Mit tudnátok tanácsolni?

F/21

2020. márc. 5. 18:50
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Még annyi hogy, hiába jön pozitív visszajelzés, tényleg nem könnyű! Ahogy telik az idő, nem volt komoly kapcsolatom, nem tudnak komolyan venni az ismerkedéskor sem. Volt aki ezért nem foglalkozott velem, mondván, biztos megakarom csak dugni.

A másik alkalom, csupa pozitív visszajelzés a külsőre, dícsérte a kommunikációm, de nem vett komolyan.

Piszkosul rossz érzés! Hiába klappol elvileg minden ,úgy sem lesz semmi komoly..

Ez olyan, ha jól főzöl, minőségi alapanyag, jó erőbefektetés és eredményként ehetetlen lesz a leves.

Tényleg nem tudok evvel a helyzettel mit kezdeni, ezért írtam ide kérdést. Ha valakinek van ötlete akkor kérem írjon még választ, várom őket!

2020. márc. 5. 20:21
 12/27 A kérdező kommentje:

Tudod, ha nem érdeklem akkor bő válasz nem érkezik és nem kérdeznem vissza, hanem átkapcsolnak flegmámba.

2020. márc. 5. 20:24
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Egy cipőben járunk, igaz én pár évvel idősebb vagyok, de nagyjából rám is igaz, amit leírtál magadról.

Nehéz a mi korosztályunk, mert még nem veszik elég komolyan az életet a lányok csak "szórakoznak", de azért akad olyan, aki megfelel az elvárásoknak. Erre viszont várni kell. Természetesen nem ölbe tett kézzel, hanem keresgálni, míg nem jön szembe az értelem.

Nincs veled gond, nem csinálsz semmit rosszul. Egyszerűen túl komoly vagy a korosztályhoz képest, ami nem baj, mert ez visz előre az életben, de nehezebb lányt találni az biztos.

Hajrá!

2020. márc. 5. 20:43
 14/27 anonim ***** válasza:
81%
Az első és az utolsó probléma az az, hogy vannak elvárásaid a másik felé, holott te sem vagy megfelelő a másik nemnek. ha képes vagy feladni az irreális elvárásaid a másik felé, és megalkudsz, akkor megtalálhatod a hozzád való hölgyeményt. Tudod..., Zsák a foltját. 😉
2020. márc. 5. 21:10
 15/27 A kérdező kommentje:
#14 Jó pszichológus lenne belőled, de inkább hagyd ki. 😂
2020. márc. 5. 21:54
 16/27 A kérdező kommentje:
#13 Mindenesetre jól hangzik, hogy majd miután kiélik magukat akkor kapósabbak leszünk, nem egyébként nem, de köszönöm!:)
2020. márc. 5. 22:05
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

84%-os vagyok

"nem tudnak komolyan venni az ismerkedéskor sem. Volt aki ezért nem foglalkozott velem, mondván, biztos megakarom csak dugni.

..A másik alkalom, csupa pozitív visszajelzés a külsőre, dícsérte a kommunikációm, de nem vett komolyan."

- És mit mondanak, azt tudod, miért nem tudnak komolyan venni? Miért hiszik, hogy csak szórakoznál? Komolyan kérdezem.

A chates váratás: nem tudom, mire kell érteni. Liebermannt és is olvastam. De alapból gyűlölök chatelni bárkivel általában, és ezért nem az az első h visszairogassak. Ezt néhány ismerősöm/barátom is félreértelmezi, miközben engem ez a "csezstetés" csesz fel, hogy nem mindig van időm/kedvem válaszolgatni, hiába kérdezgetik utána hogy mi van.. :) Nem vagyunk egyformák.

A pasi akit említettem is az elején: állandóan írt, meg minden. És tényleg nagyon kedveltem, de ő nagyon sűrűn írt, és volt, amit át is akartam gondolni. Ő is bekérdezett erre, de nekem pl ez tényleg egy idő után extra energia. A haverok már megértették egy idő után, meg az a pasi is. :) Ez van.

A lényeg, hogy a frusztrációt mindenképp kerüld el. Ha kell, legyél türelmesebb a lányokkal, bizony nem mindig tudják mit akarnak, ez van. De akit érdekelsz, az úgy is írni fog, nem kell ezekre ráfeszülni. Meg azt se kell mérni, hogy mikor ír vissza a másik.. Fogd fel úgy lazán, hogy majd ha akar ír, ha nem , akkor ez van. Én is jobban szeretem az "élő" beszélgetéseket.

De ezt a "mi a baj velem?" hozzáállást gyorsan felejtsed el. Fogd fel úgy, hogy semmi.

A görcsös akarást, megfelelést is engedd el. Mindig fogd fel úgy kb, arra törekedj helyette inkább, hogy mutass meg a beszélgetések során valamit magadból... Amilyen te vagy valójában vagy.Mindig csak abba gondolj bele utána, hogy sikerült-e vagy nem?

Az, hogy a másiknak ez tetszik-e, valójában teljesen mindegy, ha nem, akkor az derüljön is ki hamar, ha meg igen, akkor ennél jobb formádba nem is lehetsz, és a másik így hamar meg is fog kedvelni. Mert önmagad adod.

2020. márc. 8. 21:50
 18/27 A kérdező kommentje:

Nem ismerkedéssel kapcsolatos beszélgetésnél IS már tapasztaltam azt, hogy szűrőként előfordul, hogy olyat nem választanak akinek még nem volt párkapcsolata. Nem tudtak hitelesnek venni, hiszen nincsen tapasztalatom akkor mégis hogy vágyhatnék rá alapon.

Nem értem.

Az említetteknél pedig, valamiért nem bíztak bennem, nem hitték el azt, hogy képes vagyok párkapcsolatra. Addig volna rájuk szükségem ,amíg egymásba nem gabalyodunk, ez volt jelen a fejekben.

Ezt viszont azért nem értem, mert külsőleg nem vagyok és a viselkedésem sem "macsós", nem érzek semmi olyan dolgot ami ezt indokolta volna.

2020. márc. 9. 07:42
 19/27 A kérdező kommentje:

Beugrott még az, hogy kicsit talán nyájas is tudok lenni a beszélgetések során, ez általában szimpátiát vált ki.

Egy lány barátom mondta, hogy úgy gondolta, hogy csak vele voltam ilyen és jól esett neki az ismerkedés elején, kevésbé az, hogy meglátta, hogy más lánnyal is.

Nem tudok már mire gondolni, csupán leírtam.

2020. márc. 9. 08:36
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs baj veled, de nyilván ha több az előírásod, nehezebben találsz olyat, aki mindnek eleget tesz, ezt te is bevállaltad.
2020. márc. 10. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!