Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érdemes adni a nőknek, amitől működni kezd náluk a kémia?
"Legális szerekre gondolok természetesen."
És az ő tudtukkal adod be nekik?
Vágd őket pofán.. és egyből elkezd hatni náluk a kémia.
úszni fog az agyuk a stresszhelyzet miatt kialakult adrenalinban...
Ez annyira életszerű!
Jolán, van kémia? Nincs Béla. Semmi baj, kapd csak be ezt a kis kapszulát, mindjárt lesz kémia és kufircolhatunk. Jaj, de jó, Béla!
Az a bizonyos kémia, az a kusugárzás, fellépes, szimpátia és a természetes illatok keverékéből jön össze.
Amit tehetsz, az az , hogy legy mindig ápolt, legyen finom, nagyon egyhe!!!! illatod, légy kedves és magabiztos.
Tribulus terrestris.
Legális, növényi alapú.
Mondjuk ezt több hétig kell szedni, hogy hatása legyen. Szóval muszáj bevonni a partnert is., ha már a tökéletes nődnek tökéletlen a libidója.
Nekem bevált.
Egy hozzád vénasszony negyvenes.
En no vagyok, nalam akkor mukodott a kemia, amikor a pasi, aki alapbol is tetszett nekem, ugy nezett ram, mintha en lennek az egyeduli no a teremben es kb a szemevel megszexualizalt.
Mivel tetszett ahogy o maga kinezett, ezert nem volt creepy a dolog, hanem igencsak beindultam.
Ugyhogy meg egy szot se beszeltunk.
De igazabol nem tudom, hogy vele miert mukodott, massal miert nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!