Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogy ismerkedhetnék bétahímként?
Sziasztok! Sajnos nagyon elbánt velem az élet. Nem vagyok se gazdag, se izmos, se magas és "odalent" is átlagon aluli vagyok... Nem tudok bunkó lenni a nőkkel. A humor sem az én műfajom. De minden álmom, hogy végre nőt szerezzek. Valaki vmi tanáccsal tud szolgálni?
21/F
8 én úgy orvoslom a problémát, hogy olykor rárántok. Ez a nő kell, meg élni nem tudok nélküle gondolat hirtelen elillan utána.
Persze ezzel nem a magányra akarlak bátorítani. :)
Próbálkozni kell! Cheat kód vagy valami garantált recept nincs a problémára. Különben én sem lennék egyedülálló. Meg úgy senki sem. Ilyen az élet.
31/F
Fejleszd a személyiséged pozitív irányba. A humor nagyon számít. Ne légy nyálas szar. Nem szeretik a nők. A lányok talán.
Szeresd magad előbb ezen a téren kell sikert aratnod. Csak ezutan fogsz becsajozni.
Negativnak gondolod, hogy nem vagy gazdag, izmos. Mi akadályozz benne, hogy képezd magad, jobb állásod legyen, avagy a sportolásban?
Fejleszd magad, mind külsőleg, mind belsőleg, kommunikáció és önbizalom is fejleszthető, csakis rajtad múlik!
17:
Elvonatkoztatva azoktól, akik maguk miatt csinálják, megéri izzasztani magunkat holmi nő miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!