Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek fontosabb a testmagasság, tehát egy 165 cm férfi össze jönne egy 170 cm nővel de egy nő már nem?
Figyelt kérdés
2020. márc. 2. 12:22
1/9 anonim válasza:
Ne haragudj, de férfi szemmel is nevetséges, főleg hogy a nő még magára húz valamit.
2/9 anonim válasza:
Manapság 190 centi alatt észre se vesznek a nők. Csak menj ki az utcára, minden csaj égi meszelővel járkál. Ezért nem tudok fölszedni én se nőt mert alacsony vagyok (180 cm) :(. Az a baj, hogy még a 150 centis csajoknak is a 190 a minimum...
21/F
3/9 anonim válasza:
Férfiként sem hiszem, hogy kezdenék olyan nővel, aki velem egymagas vagy akár magasabb.
Fontos, hogy ha felvesz magas sarkú cipőt (legalább 4 centi), akkor még mindig én legyek a magasabb.
4/9 anonim válasza:
Nyugi! Gyűjts össze egy nagyobb összeget és rögtön kétméteresnek fognak látni :)
5/9 anonim válasza:
" Csak menj ki az utcára, minden csaj égi meszelővel járkál" Őő...szerintem nem elég az utcára a házatok elé kimenni, hanem mondjuk egy kör a helyi busszal, emberek közé menni. És ezt nem személyeskedésből írom, de azért azt te sem hiszed el, hogy az ÖSSZES 180-170 cm-es férfi szingli. :DDD
6/9 anonim válasza:
Nekem nem jönnek be a magas pasik. Az alacsonyak inkább. De engem folyton a 190+ talál meg. Én meg nevetségesnek érzem magam egy olyan magas pasi mellett, mivel csak 155 vagyok. És nem értik, hogy miért nem felel meg nekem a magasságuk.
7/9 anonim válasza:
Magasság...sokra mész a 185-el, ha Tesco őr vagy, vagy a 190-el, ha takarítasz a McD.-ban.
8/9 anonim válasza:
Ha statisztikát készítenénk, valószínűsítem, hogy az lenne az eredmény, hogy arányaiban a nőknek jobban számít.
Google: legelső angol cikk ezt állítja, hogy egy felmérés alapján a nőknek ez sokkal inkább számít. De nem mélyedtem bele. Ha reprezentatív mintából nyert infók érdekelnének, javaslom, kutakodj kicsit.
9/9 anonim válasza:
Ha én a csaj helyében lennék, tuti "szívatás" kedvéért felvennék egy magassarkút és még kisebb lenne 😎😆😂😂🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!