Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zárkózott, csendes lányok! Ti milyen barátot kerestek?
Ahogy a 10-es írja, én is több ilyet ismerek.
Annyi különbség azért van, hogy ők még inkább a nagy dumást keresik, mivel ők azt a tulajdonságot felnagyítják, hiszen pont ez hiányzik önmagukból.
Mivel túlértékelik a szófosást a semmiről, ezért ezen típusú férfiak közül is a legbutábbakat, a legéletképtelenebbekbe (pl munkakerülő, szenvedély függő) is beleszeretnek.
Én a magam szemszögéből tudok válaszolni.
1. közös érdeklődési kör (közös tanulmányok, vagy közös terület stb)
2. értelmiségi, de nem filozófus alkat (mivel én sok mindent túlgondolok és a magam hülyesége éppen elég)
3. káros szenvedélyektől mentes (cigi, drog stb abszolút kizárva, alkohol mértékkel és az is inkább a minőségről szóljon ne a mennyiségről)
4. nem jár bulizni (mert én sem szeretek), viszont attól kisebb társasági összejövetelekbe mehetünk
5. lehet ő is olyan, mint én, hogy nehezebben oldódik fel idegenek közt, mert akkor legalább megértene (sokan nem értik ezt a tulajdonságomat), de ez csak előny lenne
6. fogadjon el olyannak, amilyen vagyok, de motiváljon a fejlődésre
7. őszinte
8. határozott
9. mindig lehessen rá számítani, bármiben
10. nem bánom, ha kicsit távolságtartó (már nem velem, hanem úgy az emberekkel első látásra, mert egyrészt én is ilyen vagyok, másrészt szerintem ez szexi :D [nem bennem, hanem egy pasiban, ha ilyen])
11. ne lógjon napi szinten órákat a facebookon, mert baromira idesegítő és én sem használom
12. lehessen vele komolyan beszélgetni, de értse a humor(oma)t
13. hordozzon a tenyerén (nem, nem a pénze kell, hanem, hogy ölelgessen, csókolgasson, a tőle telhető legtöbbet tegye bele a kapcsolatba, ne csak félgőzzel álljon hozzám)
14. sok aktív közös program (ne otthon punnyadós legyen, hanem legyen vevő nagy sétákra, spontán kiruccanásokra, kirándulásokra; jöjjön velem moziba-színházba stb)
15. legyen türelmes és kitartó
Most ennyi jutott eszembe, persze tuti van, amit fontosnak tartok, csak nem jutott eszembe. De mint látod, csak egy kis része a felsorolt tulajdonságoknak függ össze azzal, hogy én magam "zárkózott, csendes" vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!