Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet csendes, zárkózott lányokkal ismerkedni?
Sehol nincsenek ilyenek.
Pontosabban egészen addig olyanok amig valaki el nem kezd közeledni feléjük. Akkor kinyilik az összes csipája...
Én viszonylag csendes ès zàrkózottabb vagyok, pàrom viszont nem.
Ő zökkent ki a komfortzónàmból, miatta élek meg egy csomó új és jó dolgot, amit előtte nem mertem a zàrkózottsàgom miatt.
Szóval nem minden esetben passzol két csendes típus.
Külön nincs ilyen hely.. Ha zárkózott akkor otthon ül és várja a csodát.
AMúgy meg miért pont ilyen lányt keresel? Ha összejöttük tuti hogy úgyse marad csendes. Mindenkiben ott a kisördög, csak ki kell hozni..
Régen én is így gondolkodtam, hogy hasonló személyiségū férfi “illene” hozzám, ma már nem épp így gondolom. Voltak negatív tapasztalataim ilyen sráccal, nem jöttünk ki jól. Manapság már nem ragaszkodok ahhoz, hogy hasonszörū partnerrel álljak össze, na meg arra is törekszem, hogy megváltozzak.
26/n
Mivel nem nagyon van kimozdulós hobbijuk, és azt is egyedül szeretik csinálni, ezért marad a:
- munkahely
- tanfolyam/képzés
- ismerős ismerőse
- internet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!