Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van az a nagy férfitöbblet? (online világot leszámítva)
Bárhol, ahol társadalmilag elfogadott ismerkedési lehetőség van, garantáltan legalább 5x annyi férfi van, mint nő. Bárhol.
Bármilyen buliban, koncerten, közösségi eseményen, edzésen előadáson, klubban, tényleg bárhol.
Még ahová táncolni jártam (swingre), ott is kétszer annyi férfi volt, mint nő és a nők mindig hozták a saját párjukat.
Egyszerűen őrület, hogy nem hogy ismerkedni nem lehet, de hozzá sem tudsz férni nőkhöz, annyi pasi veszi őket körül.
Anyukaként mondom a gyerekeim korosztályában nem érzékeltem nagy különbségeket - szülészet, óvóda, iskola, középiskola. 22, 19 évesek. A fiatalabbnál inkább a lányok voltak itt - Ny. MO-i közepes város - többen.
Tavaly nyáron borfesztiválon meg 2-szer annyi nőt lehetett látni mint férfit. Nők minden korosztályból 2-en vagy csoportban 5-en , 6 an. Pasik meg 1 férfi 3 nő. Nem értem ezt a hisztériát itt a gyk-n! Szám szerint nincsenek többen a férfiak, fiúk mint a hölgyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!