Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol van az a nagy férfitöbblet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol van az a nagy férfitöbblet? (online világot leszámítva)

Figyelt kérdés
Oké egy online helyen valóban nagy a férfitöbblet, de ennek megvan az oka nagyon is tudjuk, de a való életben Én ezt abszolút nem látom munkahelyen is több a szingli nő. Most járok egy nyelviskolába ott is több a szingli nő mint a szingli férfi, voltam egy nagy összejövetelen, rendezvényen ott is több volt a nő valahogy abszolút nem érzékelem ezt a férfi többletett
2020. febr. 28. 17:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Menj ki az utcára.t
2020. febr. 28. 18:03
 12/16 anonim ***** válasza:
76%
Mind ide tömörül
2020. febr. 28. 18:18
 13/16 anonim ***** válasza:
77%

Bárhol, ahol társadalmilag elfogadott ismerkedési lehetőség van, garantáltan legalább 5x annyi férfi van, mint nő. Bárhol.

Bármilyen buliban, koncerten, közösségi eseményen, edzésen előadáson, klubban, tényleg bárhol.

Még ahová táncolni jártam (swingre), ott is kétszer annyi férfi volt, mint nő és a nők mindig hozták a saját párjukat.

Egyszerűen őrület, hogy nem hogy ismerkedni nem lehet, de hozzá sem tudsz férni nőkhöz, annyi pasi veszi őket körül.

2020. febr. 28. 18:20
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem fogok a férfiak számához hozzátenni, mert elegem lett és kiléptem a randipiacról, nem ismerkedem már, nem vagyok jelen ilyen helyeken. Majd megírják, hogy ilyen balek nem is hiányzik, tudom hahaha, ne fárasszátok magatokat. 29f
2020. febr. 28. 18:40
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Az a hely, ahol ismerkedni lehet vagy lehetne, valóban mindig férfiakkal van tele. Még azok a helyek is, ami amúgy egyáltalában nem indokolja, hogy ekkora különbség legyen a nemek között. Vannak pl. önszerveződő nyelvi csoportok, nyelveket gyakorolni, oda is szinte csak férfiak járnak, jó ha 1/10-ük nő és már az is különlegesnek számít. De valahol érthető az egész, annyira egyoldalú a társkeresési helyzet, hogy a férfiaknak tényleg minden lehetőséget meg kell ragadniuk, ezzel szemben a nő telibeszærhatják az egészet, így is úgy is lesz párjuk, akkora választékból válogathatnak.
2020. febr. 28. 18:51
 16/16 anonim ***** válasza:
61%

Anyukaként mondom a gyerekeim korosztályában nem érzékeltem nagy különbségeket - szülészet, óvóda, iskola, középiskola. 22, 19 évesek. A fiatalabbnál inkább a lányok voltak itt - Ny. MO-i közepes város - többen.

Tavaly nyáron borfesztiválon meg 2-szer annyi nőt lehetett látni mint férfit. Nők minden korosztályból 2-en vagy csoportban 5-en , 6 an. Pasik meg 1 férfi 3 nő. Nem értem ezt a hisztériát itt a gyk-n! Szám szerint nincsenek többen a férfiak, fiúk mint a hölgyek.

2020. febr. 28. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!