Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti így ismerkednétek egy nővel?
Nemrégen volt egy komoly mellműtétem ami után volt egy helyreállító is. A lényeg hogy egy hosszú ronda heg fut végig a mellkasomon az egyik oldalról a másikig. A helyre állítás során a mellbimbó körüli rész is csúnyán hegesedet.
Melltartóban nem látszik mi van alatta a mérete megfelelő. De a hegek miatt nagyon csúnya. :( Sajnos a műtét következménye miatt az érzékenysége is nagymértékben csökkent.
Mennyire zavarna titeket ha az első szexnél ilyennel találkoztatok volna? Egyáltalán elmondja előre vagy ne? Engem nagyon zavar a dolog.
Nézd, ez attól függ, hogy milyen emberrel ismerkedsz. Ha egy fuckboy-al, aki azért elég tahó, lehet, hogy viccesen beszólna neked.
Engem ha komolyan érdekelnél, szerintem nem zavarna a dolog.
Ne zavarjon kérdező,engem is mütöttek 3x.
A hegek enyhülnek majd. Én kibékültem vele,mert mást nem is tehetek😊
Áll mint a cövek és szereti igy is😊
Szemely szerint nem tudom, ki hogy reagal. De muszaj elore elmondani. Es nem a melltarto levetele elott. De nem is az elso pillanatban.
Ferfiak nem lesznek olyan kritikusak, mint te magaddal, ha nem varatlanul eri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!