Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszemeltem egy nőt, nehezen értelmezem a viselkedését. Minden próbálkozásom után kissé távolságtartóvá válik. Direkt csinálja vagy tudat alatt tesztel?
Kiszemeltem egy nőt, nehezen értelmezem a viselkedését, mert az folyamatosan változik, egyszer távolságtartó, majd érdeklődő és fogadja a közeledésem, azt (pl. rövid beszélgetés)követően kezdi elölről. Minden próbálkozásom után kissé távolságtartóvá válik. Biztos vagyok benne, hogy szimpatizál velem, de néha összezavar. Direkt csinálja vagy tudat alatt tesztel? Egyébként rendes ember, nem hiszem, hogy "ugrat".
30F, 26N
Mindig neki kell kezdeményeznie a beszélgetést nálad, ezért távolságtartó és bizonytalan. Te is léphetnél már valamit.
Mert az hogy szerinted kedves meg aranyos, hát sokra megy vele ha leszarod.
Hát ha mindig ő megy oda hozzád, akkor min csodálkozol? :D
Lehet azt gondolja, hogy mivel te nem kezdeményezel, nem is érdekled, aztán visszább vesz magából.
WTF?
"eddig mindig Ő jött oda hozzám.... Én sosem kezdenényeztem bezsélgetést"....
Akkor most vajon ki itt a h*lye, de most komolyan? :)
Nahát, ebből aztán érdemes messzemenő következtetéseket levonni. (és még a nők kombinálnak folyton...)
Én is inkább távolságtartó vagyok, bár néha odamegyek másokhoz beszélgetni. De ha egy idő után úgy érzem, hogy lehet, hogy sok belőlem, akkor visszavonulok. Pláne, ha mindig nekem kell beszélgetést kezdeményeznem. Nem akarok senki terhére lenni, hogy fosom a szót. De az egész nem attól függ, hogy akarok-e bármi többet a másiktól. Elég sokan szoktunk úgy beszélgetni, hogy meg sem fordul a fejünkben, hogy összejöjjünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!