Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lesz nálunk is majd karantén, akkor ott lehet csajozni is?
Neked a belső értékeidet is biztosan hervasztóak, ha egy ilyen buta fantázia a legközelebbi kapcsolatod a nőkhöz.
Amúgy fiatal lányként írva, ha karanténba kerülnék, az utolsó dolog, amihez kedvem lenne, az az ismerkedés. Száz másik dolog foglalkoztatna, de még egy begyógyszerezett,a non-stop alvás is csábítóbb, mint egy kéretlen idegen közeledése.
Jól van na, hagyatok békén. Fogalmatok sincs hogy mi van bennem, és hogy mit tudok.. Majd lehet az én véremből készítik az ellenszert, és akkor híres leszek. Bármilyen nőket megszerezhetek majd!!
Amúgy azon a nagy hajón ami a híradóban volt nem hiszem hogy külön tartották a férfiakat/ nőket, mert le se engedtek róla senkit. Itt nincsnek ilyen hajók, de hasonló helyzet történhet. Pont ilyesmit álmodtam az éjjel, ezért is írtam ki a kérdést. De itt mindenki teljesen lekezelő, mint sok játékban.
Ott nem mindenki fertőzött, de nem engedik ki őket, mert lehetnek fertőzöttek. Ezért egymást is kerülniük kell. Pl ha szexcsetelni akarsz a szomszéd kabinban lévő lánnyal, még ahhoz is miért lenne nagyobb esélyed karanténban?
Max annyival lehet nagyobb esélyed most, hogy ha csúnya az arcod, de szép a szemed, akkor az arcod eltakarhatod a maszkkal.
Örüljetek neki, végre nem fogják a külföldiek elvenni a nőket, hiszen ha karantén van, akkor nem jöhetnek be és így végre nem lesz "férfitöbblet"..
Ennyi ésszel szabad lábon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!