Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek nem túlzás, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem túlzás, ha a szülő megtiltja, hogy amíg nem lesz diplomájuk a gyerekeinek, addig nem lehet párjuk sem?

Figyelt kérdés
2020. febr. 27. 14:13
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
83%
Már megint te?
2020. febr. 28. 03:55
 12/30 A kérdező kommentje:

Nem tudok elköltözni...

Amúgy meg a kedvds kollégái állandóan beköpnek neki 23 éves létemre, hol jártam, mit vettem, pontos személyleírással, mit videltem aznap, nehogy azt mondhassam, nem én voltam... Még a hajamat sem vágathatom le...

Csak sajnos a pénz, meg az állataim.

2020. febr. 28. 09:19
 13/30 anonim ***** válasza:
91%
Hát persze, tudjuk, igen, mindenki téged les és jelentést tesz. Szerintem neked üldözési mániád van.
2020. febr. 28. 09:58
 14/30 A kérdező kommentje:

Nem, csak anyám kollegái... De kisgyereke korom óta ezt csinálják, visszamondjká neki, utána meg engem kapnak el itthon. Nincs üldözési mániám, csak falun élek.

Max. neked van valami gondod.

2020. febr. 28. 10:00
 15/30 anonim ***** válasza:
91%
Én is falun éltem,senki nem jelentett.
2020. febr. 28. 10:11
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Akkor titkold el. Azert alljon meg a menet. Felnott ember vagy, te dontesz magadrol, az eletedrol. Milyen szulo az ilyen? Egy parkapcsolat nem feltetlen jar azzal hogy iskolazatlan leszel, meg lehet talalni az arany kozeputat.
2020. febr. 29. 13:52
 17/30 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező vagyok: sajnos eltitkolni sem tudom, mert sehova sem mehetek, meg normális embernek ebből elege lesz, hogy csak Messengerem beszélünk... Tapaszatalat.

Meg amúgy minden ilyen lányos dolog tiltva van, körömlakk is, fenyeget, hogy levágja az ujjaimat, mert anyuci belebetegedett, hogy 5 centit vágattam a hajamból 22 évesen... Pedig bejelentettem aznap, nehogy baj legyen... Lábamat nem is gyantázhatom, mindent átkutat, menstruációt sem engedné meg, ha az nem jött volna magától. De a betétet nem vette meg, 4 nadrágot véreztem össze, meg "túl korai" 12 évesen. De akkor is évi 2 caomaggal vett, máskor papírzsepivel, meg magam gyártott betétekkel húztam ki.

Meg amúgy is, ribinek hívott 12 éves koromtól mert megnőtt a mellem... Gyakorlatilag azért aláz folyamatosan, mert lány vagyok... Normális kapcsolatom nekem nem is lesz...

Meg a verés, fenyegetés... Alázás. Ez nagyobb baj, ki tudja, ezúttal túlélem-e.

2020. márc. 7. 13:46
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen ez nem normális. Azonban hiába írod, hogy nem tudsz elköltözni, el tudnál, csak a te döntésed és cselekedeteid befolyásolják ezt. Persze, nem lenne egyszerű, valószínűleg kuporognod kellene, de nem lehetetlen, nem igaz, hogy nem tudnál. Kereshetsz munkát, kérhetsz segítséget barátoktól, hogy összeköltözzetek, vagy akár ismeretlenekkel is bérelhetsz közös szobát, elmehetsz más városba. Tudom ez rizikós, de nem feltétlenül jön ki belőle rosszul az ember. Ideiglenesen a tanulmányaidat is felfüggesztheted, vagy suli mellett dolgozhatsz, és lassabban is végezhetsz a sulival. Nem muszáj az átlag három - öt év tanulmányi utat bejárni rögtön középiskola után, alternatívákban is gondolkodhatsz. De persze ehhez be kell látnod, hogy most vagy a legrosszabb helyzetben, és erőt kell venned magadon a cselekvéshez. Emellett persze kérdéses még, hogy mennyire kommunikálj erélyesen a szülővel, te ismered őt (őket), érdemes e elkezdeni harcolnod velük, elmondani, hogy hogy érzed magad, szerinted mivel bántanak, mit akarsz, esetleg hogy el akarsz költözni, és dolgozni akarsz, és nekik nincs joguk, hogy beleszóljanak, mert jogilag felnőtt vagy, stb. Használ e bármit, ha megtudják, hogy elveszítenek, vagy érdemes enélkül dobbantani.

De kicsit olyan érzés támad a kiírásból, hogy te nem is az aktuális helyzetedet akarod megoldani, hanem csak az foglalkoztat, hogy neked nem lehet párod és ez milyen igazságtalan... Igen, de ettől még neked nem lesz jobb.

2020. márc. 7. 13:53
 19/30 anonim ***** válasza:
47%

Igazából nem ez a legnagyobb gondom, de ha mondjuk ezért nem kellett volna elküldenem, lepattintanom mindenkit, lehet elköltözni el tudnék.. Nem ezért keresek párt, de nincs senkim sem.

Igazából semmi értelme nem lenne, annyi, hogy nekem jön és megver, mert te egy szar taknyos vagy, aki b...szott tanulni, ami szakot anyuci kitalált... Max. ezúttal nem élném túl. Meg amíg az én házam, addig ami és aki benne van az az én tulajdonom...

Arról nem beszélt, hogy egy szakadt farmerban jártam végig egybtanévet, betéte t sem vett gimiben, de ő tartott el. Meg ezt a szart is ők kényszerítették, de utána üthet is, mert ő tart el a kényszerített szakon... Nagy hibanvolt, hogy ebbe belementem, mert "csak nem lesz olxan rossz", meg féltem, sírva zavartak bw beiratlozni, utána meg elkezdődött. 16 évesen sorozatosan elkábítottak nyugtatóval.

Meg ők mindent megtettek értem, ez a hála... Soha nem látják be, 40 évesen is ez lesz, ha addig nem ölöm meg magam. Sokszor eszembe jutott, hogy inkább ez...

Pedig egyébként nem vagyok egy nefelejcsvirág, hogy le szidptt a tanár és felakasztom magam, de ezt a veréseket, nem bírná senki.

Ezek egy rohadt bűnöző, pszichopaták. Mert normális ember nem veri meg, kábítja el vagy akarja, veri, fenyegeti, próbálja meggyilkoni a felnőtt gyerekét....

Egyszerűen képtelen felfogni, hogy önálló ember vagy nem őrjönghet, verheti szét az arcomat.... Soha nem érti meg, főleg ha beiiszik.

Mindenki akinek elmeséltem, még belémrúgott egyet. Vagy kamu... Aha.

Egyébként nem tudom, mással miért nem ilyenek. Én egy csendes, kitűnő szürkekisegér voltam, akit gúnyoltak ezért is. Érdekes.

Tegnap jöttem rá, hogy engem gyakorlatilag senki nem bántott rajtuk kivül, nem okozták ezeket a szörnyűségeket, ők törték el az orrom, ők mérgeztek pszichiátriai szerekkel, ők mondták nekem azokat, ő miattuk öltem meg majdnem magam, inkább mint amit tőlük kapok. Tőlük retegek legjobban, nem mástól.

De ők nem bántottak és mindent megtettek értem...

Lehet valaki régimódi, meg szigorú, de ezek pszichopaták, akik véresre verik, gyógyszerekkel mérgezik hóbapokig, akarjál, 2 hete is belekeverte a teámba... Ilyen nincs. Meg a hajamnál fogva beráncigál az autóba és szétveri a szám, meg sokkolóval fenyeget...

Erre nem válasz, hogy "régimódiák, meg nekik is szigorúak voltak a szülei". Mimt egy haverjuk mondta. Ezért menekülök meg hajszál híján hogy félholtra verjen...

Mert az alkohol még inkább kihozza, hogy ki ő, anyám meg támogatja, meg hergeli...

De aszem 5 éves voltam, mikor szétverte a számat apám, majd bevitt úgy oviba, mert lassan öltöztem fel. Utána meg engem okolt, hogy ahogyan ütötte a számat a fogam felsértette a tenyerét, biztos én haraptam meg...

Nem mostani, de soha senki nem tett semmit. Mindenkitől segítségét kértem, minden ilyet felhívtam telefonon, lelkisegély, krízisvonal stb. Nimvs segítség, ha feeljelntenéd is egy orrtörésért még csak le sem csukják és utána idejössz haza, anyám meg falaz neki!

2020. márc. 7. 14:42
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy nem tudsz elkoltozni?? Inkabb nem akarsz. De akkor ne nyavogj itt, helyetted nem tudjuk megoldani a problemaidat.
2020. márc. 7. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!