Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együttlétkor melltartóban? Férfiak! Mennyire zavar ez titeket?
18 éves vagyok és még nem volt párkapcsolatom, amit a mellem is jelentősen befolyásol. Nagy az aszimmetria a kettő között. Ez nagyon feszélyez engem. Azt sem tudom, hogyan vázolnám fel a helyzetet, mert erről még senkinek sem beszéltem. Elfogadnátok azt, hogy a barátnőtöket csak melltartóval látjátok?
Érdemes így belekezdenem egy párkapcsolatba vagy előtte műttessem meg magam és önbizalomhiány, szorongás nélkül vágjak bele egy kapcsolatba?
Igaz nekem nem aszimmetrikus, de kicsi és logós is egyáltalán nem az a szép "álomcici". Ettől függetlenül sosem volt gondom vele, akármennyire utáltam egyik exem, illetve párom sem panaszkodott rám vagy tett rá megjegyzéseket.
21/N
Fiatal vagy még, szerintem természetes, hogy szorongsz, frusztrációt érzel valamilyen VÉLT testi hiányosságod miatt. Nyugi! Normális. Mindenki érzett már így...túl kicsi ez, túl nagy az, stb, stb. a végetelnségig lehetne sorolni, hogy mi mindent nem szerethet magán egy ember.
Én 33 éves vagyok, kis mellekkel. Volt már pár komoly kapcsolatom. Egyik sem a mellem mérete miatt ért véget : ). Sőt, soha, egyetlen partneremet sem zavarta.
Én azt tanácsolnám neked, hogy próbáld meg elfogadni a testedet. Várj még a műtéttel. Aztán ha egy idő után még mindig nagyon rosszul érzed magad emiatt, akkor csináltasd meg. Csak mérlegelj előtte!
Kilenceske, hiányoztál szövegértés óráról?
Mi is volt a kérdés? "Együttlétkor melltartóban, mennyire zavarna?" Erre válaszoltam, hogy engem nagyon. Ha nem megy egy mondat értelmezése, ne erőltesd a gyakorizást.
Azt birom, amikor okosok azt javasoljak, menj plasztikai sebeszhez.
Felmerul az ilyenekben, hogy ezt nem mindenki engedheti meg magamnak??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!