Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok között is van olyan aki azt érzi hogy nem fog párt találni?
Ha igen akkor mi az oka, miért érzed ezt?
Hány éves vagy? Volt már barátod?
Én fiú vagyok, de szerintem nekem sosem lesz barátnőm, mindig is olyan elképzelhetetlennek tartottam hogy legyen nekem barátnőm. Pedig szeretnék már évek óta, de egy hozzám illő lányt sem találtam eddig.
99 vagyok és Neked tartogattam magam!
randi?
26 vagyok, lány, még sosem volt barátom, és ha ilyen tempóban haladok, soha nem is lesz.
Eddig egyetlen fiúnak, most már inkább férfinak sem keltettem fel az érdeklődését, még életemben nem hívtak randira sem. Stabil állásom van, jól keresek, nem tartom magam csúnyának, igyekszem csinosan öltözni. Ami negatívum, hogy főleg idegenek között zárkózott vagyok, de általánosságban is nehezen nyílok meg. Próbálok beletörődni a helyzetbe, mindenkinek nem juthat pár.
Nekem sem volt barátnőm. Vagyis csak barát-barátnőm volt eddig, akivel nem történt semmi intimebb dolog, csak beszéltünk a szexről.
Igen, tényleg egyetértek azzal, hogy ki kell lépni a komfortzónából, mert nekem például van kb 1 jó barátom, a munkahelyemen pedig csak 40+-os férfiakkal vagyok 29 évesen. Szóval ki kell lépni, csak nehéz, én még gyűjtöm ehhez az energiát egyelőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!