Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok már előítélettel külföldi ismerkedésnél amiatt, hogy Kelet-Európaiak/Magyarok vagytok?
Figyelt kérdés
2020. febr. 21. 17:12
11/15 anonim válasza:
Előítélettel nem találkoztam, csak azzal hogy a magyarokat is abszolút balkáni népeknek gondolják. Az apósomnak van egy koszovói kollégája. És bár már elmagyaráztam neki hogy a két ország nem igazán egy és ugyanaz, évente párszor azért felhozza ezt a témát és lelkesen mondja milyen szavakat tud, kíváncsi értem-e, meg hogy a kultúránk mennyire hasonló vagy sem. Újra elmagyarázom neki hogy Koszovó és Magyarország távol áll egymástól, a nyelvünk sem közös. Akkor egy időre jegelve van a téma, de előbb-utóbb megint előkerül.
12/15 anonim válasza:
Nekem is az a tapasztalatom, hogy a magyarokat balkáni népnek gondolják. :D
A magyar nők amúgy a törökök, közel-keletiek körében nagyon népszerűek, nyugat-európaiak körében annyira nem, mármint nem ítélnek el de kifejezetten nem is ismerkednek velünk párkapcsolati célból.
13/15 anonim válasza:
Olasz, orosz, lengyel, német és amerikai ismerőseim vannak. Semmi negatívat nem tudnék mondani róluk. Az olasz kicsit meglepődött ugyan, hogy a házi mozi rendszerétől nem aléltam el,azt gondolta, hogy nála látok először olyat :D Az orosz barátom meg módszeresen kicsi n@cinak nevez, cserébe én szocinak becézem. Nem szándékosan tuskó, ez kollektív náluk,de meg lehet szokni
14/15 anonim válasza:
Amerikaban elek de itt nem is tudjak sokan hol van Magyarorszag.
Felesegem sem sokat tudott Magyarorszagrol mikor megismerkedtunk. Most meg imadja Budapestet.
15/15 anonim válasza:
Románokkal (de egyetemistákkal, diákszervezetben) nekem pont jók a tapasztalataim, például nekem direkt a magyar nevét (is?) mondták a városaiknak (ez általában Kolozsvár). Ezt megtisztelőnek éreztem, pedig igazán nem lenne erre szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!