Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy a külföldi nők általában kedvesebbek és közvetlenebbek?
Figyelt kérdés
2020. febr. 11. 16:33
2/10 anonim válasza:
Az hogy "külföldi" elég tág fogalom.. :D Egy olasz csaj biztos, hogy közvetlenebb mint egy magyar nő, míg egy orosz nőről azért ugyanez már nem mondható el. Ázsia is elég megosztó.. a thai lányok nagyon közvetlenek és szabados felfogásúak, ellenben a japán lányok megközelíthetetlenek.
3/10 anonim válasza:
Kikkel? Magyarokkal? Ezt mondjuk nem vettem észre.
4/10 anonim válasza:
Mert nem tudják, milyenek a magyar pasik.
5/10 anonim válasza:
Mert nem értik amit mondasz. :D
6/10 anonim válasza:
Mert még nem tudják, hogy csak dugni akarsz, és hogyan fogsz viselkedni a visszautasításra, és nem tételezzik fel, hogy a kedvességet félreérted.
Bocs, nem konkrétan rád értettem.
7/10 anonim válasza:
Alapból egy külföldi, vagy külföldi vonalon is mozgó valaki máshogyan, elfogadóbban, érettebben gondolkodik.
8/10 anonim válasza:
10 német nőből 9 elfut ha megtudja, hogy magyar vagy.
Ungarn????????????? Undorral kimondva. Hallottam néhányszor.
9/10 A kérdező kommentje:
Igen az lemaradt, de főleg román, ukrán, szlovák lányoknál tapasztaltam.
2020. febr. 11. 18:16
10/10 anonim válasza:
A külföldi nők is felszínesek! Szóval nem lenne náluk sem sikered ha csóró vagy és szarul nézel ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!