Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden 20-onéves, legalább egy tűrhető külsejű nő
talál magának pénzes, jóképű pasit? Akkora a kereslet
rájuk?
Figyelt kérdés
Ebben a korban vagyok még, és azt látom, hogy a velem egykorú nőknek bőven kijut a jóból. Olyan pasijai vannak mindnek akiket ismerek, és egy fokkal szebbek az ördögnél, akik egyszerre pénzesek is, vagyonosak, és jóképűek, legtöbbször kisportoltak is.
Ez mind azért van, mert akkora a kereslet ebben a korban még a nőkre, hogy mindnek jut?
9-es én nem adtam ki magam nőnek. Lehet félreértettél egy kommentemet. Miért lenne Tinderen kamu a regem? Nem lehet az embernek AUDI TT-je?
2020. febr. 21. 16:12
12/20 anonim válasza:
A fiatal nők bőségesen válogathatnak a férfiak közül, mi ebben az új?
2020. febr. 21. 16:20
13/20 anonim válasza:
Nőtöbblet? Persze mert több a 80 éves nő...
2020. febr. 21. 16:36
14/20 Rockarc válasza:
Ezt nem no irta ki, hanem egy kisfiu.
43F
2020. febr. 21. 16:46
15/20 anonim válasza:
Ha ahelyett, hogy minden nap nem tudom hányszor megkérdezitek ezen kérdést, melyre önigazolást vártok, szóval ha ehelyett saját helyzetetek jobbátételébe fektetnétek energiát, jobb lenne. Hány évig akartok még így élni, ezeket mantrázva? Jó az, hogy a világnak csak azt a szegmensét akarod látni (direkt) amiről úgy gondolod hogy hátrányos számodra? Mi a jó ebben? Miért kell ezt csinálni?
2020. febr. 21. 18:33
16/20 anonim válasza:
Én csóró, átlagos kinézetű, de egyébként mindenben megfelelő pasit találtam, boldog voltam vele. Nehogy azt hidd, hogy egy vállalható kinézetű, átlagos körökben mozgó nő után pénzes adoniszok százai nyáladzanak.
2020. febr. 21. 20:19
17/20 anonim válasza:
Én is ezt látom. Én is no vagyok de molett. Az összes vékony női ismerősömnek jóképű és minimum 400 ezer nettót kereső udvarlója/barátja van. Szépen kivalogatjak a jelentkezők közül a legjobbat. Nem a hazudok én is ezt tenném ha megtehetném.
2020. febr. 22. 08:53
18/20 anonim válasza:
Sokaknak nem a pénz a prioritás de hiába, ha ezt akarjátok látni és naponta nem tudom hány kérdést kiírtok ezzel kapcsolatban. Ennyi erővel valami vállalkozásba is lehetne már fogni végre... Erre figyeltek, de ugyanakkor taszít titeket a tudat, hogy "jajj csak a pénzéért van vele, naháát micsoda dolog ez". Azt tudjátok: mit nem akartok de azt, amit igen, arra nem koncentráltok.
2020. febr. 22. 08:59
19/20 anonim válasza:
Nézzük csak a fiatal korosztályt. A fiúk magzati korban sokkal sérülékenyebbek mint a lányok. A vetélések kb. 65%-ban fiu lett volna az újszülött.
Gyerekeim korosztálya: Nagyobbik 23 ovi, suli, középsuli is fele-fele arány. Kisebbik: 19 Lányok többen mindenhol.
További szomorú előny a fiúk számára, hogy a közlekedési balesetek fiatal áldozati is többségében fiúk. Sajnos az utakon meghalt fiatalok száma felér egy középkori járvánnyal.
Nem értek egyet az itteni csipogással: Nincs nőtöbblet a fiataloknál sem Magyarországon!
Kicsit a való életben kellene körülnézni kedves fiúkák. Lehet a virtuális térben többen vagytok de a valóságban szám szerint NEM.
2020. febr. 22. 11:07
20/20 anonim válasza:
Nem. Több a szép csaj, mint pénzes srác. Így nem juthat mindegyiknek lóvés...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!