Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kóbor/menhelyen lévő állatot, nevelőotthonban lévő gyereket miért nemes cselekedet befogadni egy hajléktalan lánynál meg miért te vagy a világ leggonoszabb embere?
Ha valaki elmegy egy állatmenhelyre vagy egy nevelőotthonba ahol TETSZÉS, SZIMPÁTIA alapján kiválaszt egy kutyát vagy cicát, akkor ő a legnemesebb ember a társadalom szemében. Ugyanez van akkor is, ha valaki örökbe fogad.
És ezekben az esetekben sokszor még egyoldalú is a dolog.
Míg ha valaki csak felveti, hogy hajléktalan lányt fogadna be, egyszerre ugranak neki a feministák azért, mert milyen szemét szexista, biztos csak arra kell neki, kihasználná a szorult helyzetét meg a többségi társadalom is, hogy biztos valami gáz van vele mert a saját szintjén nem kell senkinek.
Pedig mi van, ha egyszerűen csak egy olyan ember, akit eddig mindenki vagy kihasznált, vagy megpróbált kihasználni és mivel ő maga sem gazdag, csak egy átlagos ember, hosszútávon mindig kevésnek bizonyult, mert szép dolog a tündérmese, de a valóságban pénz kell mindenhez.
Egy nő simán kereshet anyagi helyzetet figyelembe véve férfit, ha nem szállnak el túlzottan az igények még bátorítják is, hogy jól teszed, ne elégedj meg csórókkal, gondolj a leendő gyerekeid jövőjére stb. Egy férfinél egyébként is alap, hogy ennyi évesen már ezt meg azt a szintet elérte.
De ha egy sima átlagos férfi szeretne egy olyan nőt, aki tudja értékelni azokat a dolgokat is, amiket más teljesen alapvetőnek vesz, akkor neki már tuti valami hátsó szándéka van...
De ha esetleg egy nő számára már az minőségi ugrás lenne, hogy van hol laknia, ha meg van meleg víz és áram az meg már egyenesen tökély és nem a beszólogatást kapja, hogy nem elég feng shui meg az exének a garázsa volt ekkora.
Ha esetleg nem verné őt agyon az alkoholista, drogos apja vagy mostohaapja minden héten kétszer...
Ha esetleg nem akarnák prostituáltnak beszervezni a környezetében élők, látva a szorult helyzetét. Vagy biofűre, hígítóra rászoktatni a nihilistább egyedek tekintve, hogy úgyis egész életében csóró marad úgyis minden mindegy ettől meg legalább jól érzi magát...
Akkor az csak egy utolsó senkiházi gonosz ember lehet hátsó szándékkal...
Még mindig azt mondom h próbáld ki forditva!
Tedd magad hajlektalanna par honapra es egy idos vagy szexuálisan nem vonzo nőnek legyél szexuálisan kiszolgaltatva h akkor kapsz fedelet meg kaját ha teljesítés az igényeit. Utana gyere ide vissza es beszelgetunk erről a témáról.
Ha a fejemben az van.h miert ne akarna ez a hajléktalan nő szexuálisan téged,akkor normál nőnel miert nem tudod ezt elkepzelni?
Miert kell ez a perverz ala fölé rendeltsegi viszony?
Gondolom egy Molnár Krisztián lehet a lelki szemeitek előtt, aki itt névtelenül írogat, de tudnék szerezni bármikor "normális", "mentálisan egészséges" nőt a ti megfogalmazásotokban, csak NEM AKAROK.
Mégpedig azért nem, mert van egy régi mondás, ami úgy szól, hogy senki nem esett ki különb 3,14csából, mint a másik.
És kevés visszataszítóbb dolog van számomra annál, mikor valaki mások által elért érdemekkel büszkélkedik és hizlalja az egóját. Az, hogy egy csaj középosztálybeli családba született és megszokta, hogy bulika, meg taxika meg éttermecske, az nem az ő érdeme, hanem a szüleié vagy a nagyszüleié.
Ha valamit ÖNÁLLÓAN elért, arra lehet büszke, de mikor egy orvos vagy ügyvéddinasztia kizsarolja, hogy akkor ugrik a szaunás 3 szintes családi ház és mehet albérletbe meg mekibe ha nem tanul elég jól ahhoz, hogy felvegyék és utána nem diplomázik le az dicséretes, mert sokan nem tudnának elvégezni egy orvosi vagy jogi egyetemet. De ne essünk már hasra tőle, mert van, aki ugyanezt diákhitellel a nyakában, 0-ról indulva, tanulás mellett diákmunkázva és albérletet fizetve, hányattatott körülmények között (zajongó szobatársak, kialvatlanság és nem a bulika miatt) elvégzi. Akkor rá ennyi erővel 10x annyira büszkének kéne lenni, nem?
És legtöbbször - mert ezek az emberek műveltek, tanultak, csak emberi értékek terén nullák - a mindent lezáró szociáldarwinista érvvel zárják.
És mielőtt valaki bedobja, hogy rossz helyen keresgélek, sajnos sokszor nem tudom eldönteni, hogy a vidékről feljött (ottani körülményeket könnyen felejtő) dohánybolti eladó vagy árufeltöltő lány a rosszabb-e mikor legtöbbször dohányzik - nem mondom, hogy abszolút kizáró ok, de legalább az akarat legyen meg benne arra, hogy leszokik - és nagy mellénnyel közli, miután előadta, hogy ő mennyivel jobb, mint az általam korábban említett középosztálybeli lányok, mert hát ő bizony megtanult küzdeni, csak utána átcsap masszív férfigyűlöletbe, hogy már én érzem úgy, hogy nekem kéne bizonyítanom, hogy sportműsort sem nézek, nemhogy focimeccs előtt sörözök a haverokkal, képes vagyok még főzni is egész komoly ételeket is, ha nagyon rászánom magam és még csak a nőket sem verem. Ilyenkor elszáll minden ihletem, hogy bizonyítgassam az ellenkezőjét.
Arról nem beszélve, hogy ez a típus szintén a lehetőséget látja bennem, hogy végre dobbanthat a 3 másik lakótársától és éppen hogy ő akar beidomítani engem már akkor, mikor még el sem kezdődött a kapcsolat, hogy vajon mennyire vagyok stabil a számára...
Felelmed van potenciális nőktol.
Neked az a dolgod h kiszurd a.megfelelo nőket!
Meg az a dolgod h elnezz aprobbdolgokat mert senki nem.tökéletes te sem!
Meg az a dolgod h jó irányba irányítás a kapcsolatot! A kapcsolat nem olyan dolog ahol te ki vagy szolgáltatva váratlan dolgoknak,mert irányítható is az egyszer bizonyos szintig.
Meg az a dolgod h bevallald a kockazatot! Hogy ne eloiteletekkel kozeledj nokhoz,mert ezzel csak magad teszed tavol a boldog kapcsolattol!
Meg az a dolgod ha váratlan dolog er,mondjuk rossz h azt feldolgozók es új lappal ibdulsz tovabb,nem vetited ki mindenkire H a kovetkezo csaj is olyan lesz!
Ha lenne neked egy hajléktalan nő miből gondolod h az jellemre jo lenne? Lehet halom rossz szokása lenne! Cigizne balhezna lusta lenne megcsalna....gondolkodjal egy kicsit!
Tedd félre a parat meg az eßoiteleteket!Kobcentralj a jó dolgokra a noben! Elvezd amig jo!Ha vmi elromlik próbáld megjavitani,ha nem akkor ujrakezdeni massal!
LOL Szóval te tudnál nőt szerezni, csak mind hülye és gáz személyiség. DE a hajléktalan, aki ugyanolyan nő, mint az összes többi, szóval ugyanolyan hülye is, csak plusz defektként még valami miatt már fiatal korára (gondolom nem egy 50 évesre vágysz) így lecsúszott, ahova sokan csak több évtized masszív alkoholizmus és baromság miatt jutnak, az biztos tök jó arc lesz. Öcsém, te full kretén vagy.
Meg mondogassad csak magadnak, hogy tudsz bármikor nőt szerezni normálisat, úgy könnyebb lesz.
Elképesztő lúzer, beteg agyú kretén vagy!
Abba hülyültél bele hogy nem tudsz olyan anyagi helyzetet teremteni magadnak, amire a csinos modern nők elvárnak. Ezért inkább befogadná egy hajléktalan nőt mert neki az hogy kap enni, van áram , víz stb meg egy minimálbéres proli (kb 200-250 ezer) típusú munkás ember is olyan akit elfogad és fel nézz rá.
😂
Minden rosszindulat nélkül, tényleg nem ártana feltérképezni, hogy miért pont a lecsúszott, problémás nők vonzanak. Egy kis önvizsgálat szerintem jót tenne akár segítség igénybevételével is. Mert ezzel a hozzáállással sajnos garantált, hogy valami nagyon egészségtelen párkapcsolatban fogsz kikötni, és akkor már feltételezhetően nem csak a középosztálybeliekről leszel rossz véleménnyel hanem úgy általánosan a nőkről.
Holott már most látszik, hogy valami nem kerek, ha igazad lenne a férfiak az utcáról választanának párt maguknak, de a legtöbbet szerintem undorral töltené el a gondolat.
Én nem vagyok szakember, de gyanítom nálad is valami "megmentő szindróma" állhat a háttérben aminek lelki okai vannak.
Nem vagy egyedül, nekem is volt ilyen korszakom, habár nem hontalannal de vonzottam a link munkanélkülieket, különböző függőségekkel.
Felismertem egy idő után ha én ilyen embereket vonzok valami nálam sem lehet oké. Az alacsony önértékelés, személyiségzavar kulcsszerephez jut ilyen esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!