Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresésében sikertelen, előnytelen külsejű férfiak ha összeszednek egy csúnyácska lányt, mert csak az jut nekik, szégyellik a barátaik előtt?
Nekem is volt csúnya nőm.
Páran szóvá tették.
Én azt mondtam, hogy tudom, hogy csúnya, de már megszoktam, és így tetszik :)
A végén mindenki elfogadta őt :)
Nemegyszer tetszettek meg olyan lányok/nők, akiről távolról sem lehetett elmondani, hogy szépségideálok lettek volna. Viszont én szépnek és vonzónak láttam őket, mert megfogott bennük valami. Így az én nézőpontomból ők a "jó nő" kategóriába estek. Szóval nem azért próbálkoztam be, mert nem "jut" más. Hanem azért, mert tetszettek. (Az meg már más kérdés, hogy ők is lekoptattak 🤗.) Az ízlésemet pedig nem szégyellem senki előtt sem. Nekem kell tetszen az adott nő, nem másnak.
Ezt a "jut, nem jut" és a "jár, nem jár" dolgot meg idióta felfogásnak tartom. Ugyanis alapvetően mindenkinek megvan az a lehetősége, hogy kezdeményezhet annál, aki tetszik neki. Vagyis nincs kőbe vésve, hogy ki kivel jöhet össze. Az meg, hogy valóban lesz-e belőle bármi nyilván függ a másik féltől is. Mert lehet én viszont nem tetszem neki. Az élet így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!