Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szeretnék fiatal lányként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék fiatal lányként idősebb férfival komoly kapcsolatot kialakítani. Hol lenne érdemes ismerkednem? Milyen helyekre/kávézókba üljek be?

Figyelt kérdés
Sziasztok 23 éves lány vagyok és ismerkedni szeretnék 32-33 éves férfiakkal. Hol lehetne? Milyen helyeket ajánlotok? Sajnos nincs hobbim se nagyon, hogy esetleg azzal kapcsolatban helyekre eljárni és ismerkedni. Suliban sincsenek ilyen korosztályú férfiak. Merre / milyen irányba induljak el? Előre is köszönöm a tanácsokat!
2020. febr. 19. 08:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
64%
Apa komplexus jelen van latom, emellett a rovid leirasodbol az jon le, hogy vegtelenul unalmas ember lehetsz, azert egy erett ferfi szamara lehet magasabban van mar a lec, hisz boven a csaladalapitas koraban van.
2020. febr. 19. 09:12
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
29 éves, de életreszóló kapcsolatot kereső ember nem jó?
2020. febr. 19. 09:15
 13/22 anonim ***** válasza:
76%
Puncs.hu
2020. febr. 19. 09:52
 14/22 anonim ***** válasza:
55%

Ohh. Bocsánat, nem arról volt szó hogy kérdező korosztályú (23) nőkért megy a verseny?? Hogy minden korú férfi őértük töri magát, mert a legtermékenyebb korban vannak?

Mekkora képmutatás folyik itt....

2020. febr. 19. 10:19
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ismerkedj ugy , mint eddig, ha valaki szimpatikus lesz kulsore/belsore megfog benne valami, tutira nem az lesz az elso kerdesed hogy es hany eves vagy?

Lattam mar olyan szakorvost /tehat 30 folott volt mar/, akirol csak azert hittem el, hogy mar elmult 24, mert mar orvoskent dolgozott, egyebkent 20 evesnek mondtam volna. Szóval van aki siman letagadhat 10 evet. Meg olyan is, aki 20 evesen 30-nak nez ki, 30 evesen 40-nek. Sokat tesz a genetika, sot ferfiaknal a kopaszodas, a borosta, szakall, eveket tudnak fiatalodni egy borotvalkozas utan.

2020. febr. 19. 10:34
 16/22 anonim ***** válasza:
44%

Az én pasim is 12 évvel idősebb nálam és nem az eltartóm. Egy idősebb férfi sokkal komolyabb, megbízhatóbb, mint egy suttyó gyerek.

Bárhol lehet ismerkedni. Akár ezen az oldalon is.

2020. febr. 19. 11:04
 17/22 anonim ***** válasza:
27%

Társkeresőn. Tinder, elittárs. Ott bőven akad ez a korosztály.

Egyébként meg aki szerint a 10 év apakomplexus az nincs tisztában ezzel a fogalommal. Az apakomplexus az minimum 15-20 év korkülönbség, pont az a lényege, hogy apád lehetne.

Nézzétek meg a mai 50-es generációt, szinte minden kapcsolatban 8-10 év korkülönbség van, szakértők is javasolnak korkülönbséget. Pont azért,mert a 25 éves nő már akarhat gyereket meg komoly kapcsolatot, míg egy 25 éves pasi még bulikázni akar.

2020. febr. 19. 20:09
 18/22 anonim ***** válasza:
33%

Oké, jó, de nézzük már meg azt a szót, ami kiszúrhatná mindenki szemét: KOMOLY idősebb férfit keres.

Nos, egy komoly nő feltűnik a komoly férfiaknak és próbálkoznak nála. Akkor is, ha fiatalabb. Az más kérdés, hogy mennyi nő tartja magát még tiniszinten is komolynak, de ettől még nem lesznek azok.

És komoly nők nem mondanak olyat, hogy az általa kiszemelt korosztálynál fiatalabbak suttyók, vagy olyat, hogy a huszonéves srácok csak bulikáznak.

Ne keverjétek a komolyságot a nagyképűséggel és azzal, hogy sokan szeretnek beleülni a készbe.

2020. febr. 19. 22:47
 19/22 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem eleve nem lehet komolyan venni a kérdést, ahol a kérdező azt kérdi, milyen kávézókba üljön be ahol harmincasok vannak?!

Mindenhol vannak szerintem, akinek szeme van látja.

Egyebkent full hülyeség a sztereotipiája, idősebb partner is lehet épp olyan link mint egy fiatal, csak jobban meg tud téveszetni egy tapasztalatlan fiatal lányt. De erre majd rájössz magadtól ha kikapsz pár jó firmát. :)

2020. febr. 20. 08:31
 20/22 anonim ***** válasza:
54%

#17 bulikázni főleg a nők szoktak, rájuk általános ez a kifejezés ;)

Bulizni szoktak a férfiak, de nem mindenki akarja azt, csak a másfélét ti észre sem veszitek, mert az nem olyan menő arc...

2020. febr. 20. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!