Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tetszik egy ellenkező nemű képesek lennétek csak azért nem összejönni vele mert a kollégátok? (Nem kezdek a munkahelyen senkivel mert úgysem lenne jó vége)
Ha ott akarok nyugdíjba menni vagy alkalmatlan a végzettségem arra, hogy más helyre is felvegyenek, akkor igen.
Mivel nincs ilyen problémám és 2 éve már itt vagyok, annyira nem érdekel, hogy mi lesz kivel és mennyire lesz utána a légkör.
8#vok
Inkább a hölgyet kéne kifaggatnod jobban.
Lehet,hogy ő olyan aggodalmaskodó típus,aki előre lejátszott forgatókönyvek mentén gondolkodik,és vannak félelmei.
Például mi van,ha mégsem működik egy idő után!Mi történik,ha szakítás lesz a vége,és ott kell kerülgetnetek egymást azután is.Mit szólnak a többiek stb..
Remélem sikerül szóra bírnod,és megnyílik előtted.Ha megvan a kölcsönös szimpátia,nincs erre vnatkozó tiltás sem,és minden oké lenne,akkor
én ilyesmikre gondolnék..
11. Azért kérdeztem mert mások véleménye is érdekel amit mégegyszer köszönök.
11. Igen, én is valami ilyesmire gondolok.
Sok előnye is van egy munkahelyi kapcsolatnak. Az, hogy összevesztek vagy elváltok és akkor hogy lesz, ki mit szól hozzá, stb., ennek semmi értelme, egy kapcsolat nem így indul. De, ha mégis megtörténik, akkor sincs semmi, két normális felnőtt ember ezt tudja kezelni. Véleményem szerint emiatt elfojtani egy érzelmet, vagy emiatt hagyni elveszni nem éri meg, mert ha meglátod mással, vagy más kíséri haza, más jön érte, az ugyanúgy stresszhelyzetet fog benned előhozni, tehát nem fog ez csalódástól, konfliktusoktól megmenteni, mindig bánni fogod.
Természetesen ehhez az kell, hogy mindkét fél így gondolja.
Igazából ennek a kérdésnek a válasza attól függ, ki hogy gondolkodik. Van aki szerint a munkahelyi kapcsolat hülyeség/nem szabad/nem tenné meg, míg más szerint ez is ugyan olyan mint bármilyen más ismerkedési lehetőség, nincs benne semmi rossz.
Az én munkahelymen mindkét esetről van tapasztalatom. Az egyik, amikor rosszul jött ki a dolog és hosszan tartó negatív hatása még mindig érezhető, míg a másik, amikor komoly, máig tartó kapcsolat lett a vége.
Megvan az előnye, hátránya, de semmivel sem különb, mint pl. szórakozó helyen ismerkedni/összejönni vkivel.
Bár munkahelyen dolgozók sokkal inhomogénebbek, azaz nemcsak egy korosztályból áll, hanem vannak fiatalok, idősebbk, családosak, kapcsolat nélküliek, gyerekesek, gyerektelenek, stb. Nehezebb megtalálni azokat, akikkel közös témák lehetnek és nagyobb az esély a félreértésekhez is.
Saját tapasztalataim is vannak, de ezeket itt leírni hosszú lenne, ezért csak röviden próbáltam összefoglalni fentebb, általánosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!