Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már az egyetemen is levegőnek néznek a lányok és hozzám sem szólnak akkor teljesen nyilvánvaló, hogy visszataszító vagyok?
Szia!
Én is nagyon le tudok blokkolni a lányoknál.
Ezen az sem segít, hogy a rokonaim 70-80% nő.
Érdekes a dolog, mert azzal a lánnyal elég jót tudtam dumálni, aki amúgy szexuálisan kifejezetten nem vonzott.
Hozzám képest is nagyon dagadt volt, pedig a 95 kilómmal én sem vagyok nádszál...
Középiskolában sem ment jobban.
Emlékszem, egy lánnyal egy faktra jártunk, és hát... szerintem szép volt, meg csendesebbnek, visszahúzódóbbnak tűnt(!), ami nekem nagyon bejön. Stb, érthető a lényeg.
Szinte rá sem mertem nézni.
Aztán nagy ügyesen arra gondoltam, hogy kérek tőle "segítséget", ráírtam miután visszajelölt.
Ja igen. Nem mertem leszólítani. Hogy mertem volna? Sosem volt nagy önbizalmam, mind a mai napig sincs.
Megkérdeztem, hogy xy feladatra tudja-e a megoldást (mindig dícsérte a tanár)...
Aztán jött a válasz: én őt összekevertem valakivel, ő nem is arra a faktra jár, és amúgy sem ért hozzá... Na kösz... 😂🧐
(Megjegyzés: a keresztneve eléggé ritka manapság, senkit nem hívtak úgy a suliban + a profilján is egyértelműen beazonosítható volt)
Ez van.
A volt padtársammal (szintén lány) voltam jobb viszonyban, de az is kb csak arra "használt", hogy áthúzzam matekon. Semmi komolyabb. Egyébként bírtam, csak néha nat tudott idegesíteni.
Ezenkívül semmi.
Ja... az volt még, hogy nagymamám próbált "megismertetni" egy diákjával, de ez számomra, meg a lány számára is kínos szituáció volt...
(A nagymamám magántanár, sok velem egyidőst diákot tanít, túlnyomórészt lányokat)
Hát ez van, egyáltalán nem vagyok egy csajozógép... 😂
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!