Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit értenek tapasztalat alatt azok a lányok akik idős férfiakhoz vonzódnak?
Ismerkedtem már egy két nővel akik mind a huszas éveik elején voltak, de mindig is náluk jóval idősebb faszikkal voltak együtt, a korosztájukból soha senkivel. ( Lehet apa komplexus is meg nem is szerintem )
De álltalában azt mondták hogy azért mert az idősebbek tapasztaltabbak minden téren. Ez pontosan mit jelent ? Mi az amit hiányolnak a saját korosztályukból ( 20-26) / mi az amiért úgy oda vannak ? Szerintem a korosztályukban is találhatnak olyat aki szeméyiségileg nem gyerekes, keves/törödő illetve határozott céljai is vannak, egy normális értékrend mellett és már sok mindent elért az életben.
Ha lenen egy hölgy aki magára ismert, leírná nekem hogy mi az amit pontosan keresnek, de lehetetlen érzi, hogy a saját korosztályában megtalálja/megkapja?
Az én kedvesem azt mondta, hogy látott már éhesen, szomjasnak, álmosan meg frissen. Betegen, ha nem kaptam levegőt, meg ha gyerekemmel voltam, meg amikor kitüntettek és ha épp kibsztak velem, stb
És lassan arra jutott, hogy én kellek neki.
Van apja, semmi komlpexus.
Az idősebb pasik nagyon szépen tudnak udvarolni. Nekik nem ciki virágot hozni, ajtót kinyitni, szép szavakkal bombázni a másikat barhol bármikor.
Fiatalabb exem csak akkor csinált ilyeneket ha kettesben voltunk. Emlekszem 1x volt szuper cuki a baratai elott, es kicikiztek a haverjai. Azt mondtak papucs,pedog csak mosolyogva bujt hozzam és csokolt meg, majd azt mondta szeretlek.
En ugy erzem hogy egy idosebb ferfi mer gyengéd,udvarias lenni, egy fiatalabbnak sokszor ez ciki.
Persze tisztelet a kivetelnek. Nem voltam a vilag osszes pasijaval szoval lehet mindket esteben megvan az ellenkezoje ezeknek.
Jaj, hagyjuk már ezt a puncsolásos szöveget, 21-es! Pont itt bújik ki a szög a zsákból; a fiatal fiúk cikinek érzik kimutatni az érzéseiket, azt hiszik attól lesznek alfahímmek, hogy olyan sprődek a nővel, mint a lópokróc.
Tudod, mi kell ahhoz, hogy a nő széppé tegye az életedet? Csak az, hogy te is tedd széppé az övét. Emeld királynővé, ha királyként akarsz élni mellette. Amíg ez nem egyeztethető össze a férfiegóddal, addig nem vagy alkalmas a párkapcsolatra.
Ja és most olvasom csak vissza a kérdésemet amit fullra helyesírási hibákkal írtam meg. (Biztosan siettem....) De meglepő módon senki sem szólt be. Szuperek vagytok! :D
És elnézést!
Na jó, de ha az idősebb férfiak ennyivel kelendőbbek, akkor egy huszonéves srác mégis hogyan szálljon versenybe?
Mert a huszonéves fiúk (sokszor valóban hisztis) kérdéseik alatt talán ugyanazok a válaszadók, adják a sablonválaszokat.
"Legyél bátor" "menj oda" "fogyj/gyúrj/nézz ki jól" "ne ismerkedj neten" "legyenek céljaid" ... meg a hasonló baromságok.
Aztán a végén kiderül, hogy a tizen/huszonéves lányoknak egyszerűen vonzóbbak a harmincasok.
Ami nem baj, csak akkor miért kell szétoltani az itteni fiatal egyedülálló kérdezőket?
F
Igazából itt bújik ki a szög a zsákból, hogy az embereknek valami "kész" személy/személyiség kell, akivel elkezdhetik a "boldog" életüket.
Nemtől függetlenül.
Aki nem tud eredményeket felmutatni, megy a levesbe.
Kicsit olyan ez az ismerkedés manapság, mintha számítógépet vásárolnánk.
Összehasonlítjuk a termékek (jelen esetben az emberek) képességeit, funkcióit, meg hogy mennyire lenne hasznos számunkra a másik.
Egy probléma van! Tárgyak vásárlásánál ez megy, párkeresésnél nem! Hiszen akármit elmondhatok magamról én is a társkereső oldalon/első randin, akár hónapokba telhet mire kiderül, hogy néhány állításom fals, a számítógépről meg 5 perc alatt kiderül, ha átvertek!
Pont emiatt az idealista hozzáállás miatt (hogy mindenki csak a magának elképzelt tökéleteset keresi) van annyi szr kapcsolat!
Azt olvastam, hogy a világ baja, hogy a tárgyakat szeretjük, az embereket még használjuk. Ahogy öregszik az ember egyre inkább helyes irányba fordul ez.
Én már öreg vagyok és @rvára nem érdekel de laptop, se autó.
Legyen, amilyen!
De ember legyen a közelében, akár így, akár úgy, akár párkapcsolatként.
És akkor nincs a nőben megfelelési kényszer, az meg jobbá tesz mindent.
Pontosan! Csak az emberek (én is) félik kimutatni a valós személyiségüket, annak hibáival együtt!
Nem vagy jó, ha befelé forduló vagy (esetleg autista beütéssel), de az sem jó, ha túlságosan "szociális" vagy, mert másra "túl sok" időt szánnál.
Ne lógj állandóan a barátod/barátnőd nyakán, de egy r.hadék vagy, ha 1-2 napig neadjisten nem beszélgettek (ez főleg a fiataloknál fordulha elő, akik nem élnek együtt ugye).
Szemét disznó vagy, ha tapasztalatlan férfiként nem megy azonnal szuperül a szex meg a másik kielégítése, úgy, hogy a lány esetleg az átlagnál is érzékenyebb és jobban fáj neki.
Szűzk.va vagy, ha fiatal lányként nem dobod oda magad első randi után, vagy riherongy vagy, ha házasság előtt napi szexuális életet élsz a pároddal évek óta...
Folytassam? Teljesen felesleges mindenkinek megfelelni akarni, mert nem lehet!!!
Itt is páran lehúzták a fiatal srácokat, durva belegondolni, hogy egy másik kérdés alatt meg akár "segítenek" ugyanazoknak az embereknek, akiket itt leoltottak.
Megint másik helyen a lányok szidalmazását lehet olvasni.
Kinek kell ez?
Nem az lenne a lényeg, hogy jól érezzem magam a másikkal, ne érezzem úgy magam, mintha egy álláshirdetésre jelentkeznék?
Mert ugye "elvárt" az x év tapasztalat, hogy azonnal benedvesedjen/bekeményedjen az alany tőled, hogy állandóan "ápolt", férfias/nőies legyél (Hehe. :D a tanyai munka/autószerelés után rögtön kiesem akkor xd)
elvártak az anyagiak (Hihetetlenül hangzik, de idősebb korban inkább a nőknek nehéz a pártalálás, ismerek pár olyat, aki férfit látott el mindennel), még jó hogy a szakmámat nem guglizza ki, aztán köt bele a szakterületembe. De egyébként ilyen is van.
Kinek kell ez?
#28-as ebben mondjuk nagy igazság van
Mondjuk ha gonosz szeretnék lenni, akkor meg azt mondanám hogy a fiatalabb csaj aki régen fiatal volt közben megöregedett a férfi mellett ( És tegyük fel hogy fiatalon huszon évesként még nem volt jó neki és más idős faszikkal volt, de ahogy eltelt 10-15 év még is össze jöttek) akár gyereket is szült neki viselje el hogy a férfi megkíván és félre lép fiatalabb nőkkel. Hiszen a férfinak is szívnak kellet korábban a kora miatt, addig nem volt a nőnek elég úgy ahogy volt. Ilyenkor meg megfordul a kocka. De persze ha meg ez történik meg, akkor meg a nők teljesen felvannak háborodva. Tehát azért valamit valamiért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!