Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy mai férfinak csak akkor van értelme foglalkoznia nőkkel, ha az alábbi dolgokat megszerezte?
Párommal mikor megismerkedtem minimálbért keresett, se autója, se jogsija, se lakása, se albérlete nem volt, otthon élt apukájával.
Mi 7 éve együtt vagyunk. Logikád szerint össze se kellett volna jönnöm vele?
Úgy tűnik szüleid nem neveltek meg téged eléggé, mert egy puhap..cs, életképtelen senki lettél.
Azért ezeket nem olyan nehéz teljesíteni...
Nyelvtudással SSC már megfizetni a nettó 300at. Multik adnak ennyit a csoportvezetőknek... de akár 3 műszakra is adnak ennyit.. pepco megad 280at 3 műszakra, Audi szintén.. pár év alatt elérhető.
jogsi megvan pár hónap alatt, semmi ördöngösség nincs benne.
Saját kocsi szintén pár hónap, mondjuk egy 2-3 milliós kategória. Csajok többsége úgyse ismeri a kocsikat.. szépen néz ki azt ennyi.
Lakás/albérlet megvan hitelre, 300e-ből nehogy már ne tudj kicsengetni 60-70e-es törlesztőt.
Összességében ezt lehet teljesíteni mondjuk 3 év alatt ha odateszed magad.. kicsit lazább tempóval 5 év alatt.
15,azert ez a lakásvásárlás nem olyan könnyű. Itt pl 20milla egy lakás, ahoz kell nem kevés önerő és hitelt se biztos, hogy kap ennyit.
Én azt elvárom, hogy külön éljen, én is külön élek.
Páromnak 180ana fizuja és jogsia sincs, mégis szeretem. Nekem meg van kocsim.
N27
Prostiknak pont nem kell udvarolni :)
Saját lakás vagy albérlet - albérlet is jó, nekem ugyan van lakásom, de vagy ott vagy egy közös albérletben élhetnénk. A hapsi anyukájánál biztos nem - gondolom, ha se saját lakás, se albérlet, akkor otthon lakik.
Szerintem is így van.
Átfogalmazom nem tudsz válogatni amíg magadat nem építed fel.
Egy 300e nettó amúgy semmi,ennyit a Lidi,Aldi is kifizet pénztárosoknak,meg a full kezdő programozó kollégák kapnak ennyit 22 évesen.
Külön lakás meg alap,erre nem is értem miér nincs valakinek igénye?
Nem saját elég albi is.
De nem akar senki egy szobában nyomorogni meg a szájára harapni éppen amikor hatalmas élvezz,meg nem akarja,hogy anyuka apuka esetleg Pityu a lakótárs aszisztáljon a másik szobából.
Ez is érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!