Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok arról a pasiról, aki Tinderen ötször áll veletek párba, de sem ott, sem élőben nem kezdeményez semmit?
Kérdező, igazad van. Ne kezdeményezz! Ha nincs ennyi töke egy férfinek, azzal nem érdemes foglalkozni. Ne az ide írkáló lúzer hímneműek legyenek a színvonal!
Egyszer kezdeményeztem pasinál, de soha többé. A szerencsétlen nem tudott mit kezdeni a szituval, csak magamat járattam le. Egy igazi férfi mer kezdeményezni a nőknél.
"Egy normális nő, soha nem fog egy pasira írogatni. Inkább beledö. glik"
Szóval egy normális ember inkább megfelelő.glik magányosan de még véletlenül sem tesz egy lépést sem a boldogságáért. :D Ez aztán tényleg normális hozzáállás! Majd 20 év múlva kíváncsi leszek hogy működött neked ez a stratégia.
Fú de baromi rosszindulatúak a férfi kommentelők. Mondjuk ja, ha mindig csak a recska marad...
Kérdésre válaszolva, csak gyűjti a matcheket, nem akar tőled semmit (de lehet, mástól sem), felesleges rá írnod.
Nem azért nem kezdeményezünk, mert nem vagyunk férfiak, hanem azért, mert válaszadásokban sem erőltetitek meg magatokat ezekkel az alaptalan büszkélkedéseitekkel. Hiába voltam kreatív, bio-ra reagáló, bármi úgyis csak az egyszavas válaszok jöttek vagy poénos kezdés esetén egy "xd" vagy egy "😂😂😂". Fiatalabbaknál még megy a "najooo" aztán ennyi. Ha kérdezgetek bármit arra válaszolnak, de a másik irányba képtelenek érdeklődni. Szóval le is töröltem mindet, mert unalmasak ott a nők. De te csak büszkélkedj és hidd azt, hogy hibátlanok vagytok, a férfiak meg puhányok és a többi. Nem mindenki szorul rátok minden áron.
A másik meg, hogy engem is jobbra húzott többször is egy csaj, aztán kezdeményeztem az elsőnél majd a másodiknál megkérdeztem, hogy miért húzott jobbra megint? A válasz: "Hát mert ismerlek". Szóval ott is van defekt bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!