Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30 feletti nők már sokkal kevesebb virágot és bókot kapnak Valentin napkor mint a 20-on éves csajok?
Kiöregedő 30-asok?
Mire észbe kapsz, már 30-an túl leszel, csak te most se és akkor se leszel senkivel Valentin-napkor.
Akkor kiélvezem már utolsó termékeny évem, mielőtt betöltöm a 30-at, hisz akkor már lehúzhatom a rolót ezek szerint.
Igaz, hogy évről évre sokkal jobban nézek ki, dehát mit számít, ha egyszer 30-as leszek.
Gondolom, te senkitől nem kaptál soha semmit, ezért foglalkozol annyira azzal, hogy vajon mások mit kapnak.
Gondolom, valami megkeseredett pasi lehetsz, aki nem kell senkinek és most durrogtatja a bölcsességeit, hogy ki hány évesen öregszik ki. Ha neked tényleg erre van szükséged, hogy kevésbé érezd magad egy lúzer csicskának, akkor ha nagyon szeretnéd, adok a csokimból, amit a 28 évesen lassan kiöregedve kaptam a fiatalos 36 éves pasimtól.
30 évesen egy nő öreg, és egy 45 éves férfinak felel meg. Azta...
Aztán a férfiak 55 évesen elkezdenek sorban meghalni, amíg a nők sokkal tovább élnek.
Akkor hogy is van ez az öregedés?
20 éves lány vagyok, sem virágot sem bókokat nem kaptam. Anyám 47 éves és bögrét meg csokikat kapott a párjától.
Nem életkortól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!