Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok cigány fiúkkal ismerkedni Budapesten? 8 kerületen kívül hol vannak még?
Figyelt kérdés
2020. febr. 12. 15:41
11/22 anonim válasza:
Én a hetedik kerületben látok sokat, de igaz, hogy jóformán már mindenhol látni őket.
12/22 anonim válasza:
Nagy részük börtönbe, de ami rosszabb nagy részük még szabadon szétszorva az országba
13/22 anonim válasza:
Nincs is attól jobb, bekerülni egy kiabálós, koszos, füstös családba, teherbe esni, tologatni a babakocsit míg apuka börtönben ül, ezt még 2x megismételni, aztán megcsalni vagy felhozni a válást, és... menekülni :)
14/22 anonim válasza:
A MÉH telepek környékén sok van belőlük...
17/22 anonim válasza:
Nekem van itt egy mellettem, szerintem félre b a szik, ha lebukik innen megy!! Van már egy kis spórolt pénze, ca fél millió, szép zoknijai sok,, bugyik boxerek, szép polói, szép dzseki, illatszerek, sokminden! A fogai épp renoválás alatt, elég szép lesz a kis kokeró a nyárra, már fel is hízlaltam a kis éhenkórászt, mert a szél elfújta. Sukár legény amúgy, divatos a haja, szép a feje, izmos, dolgos! Kell majd?
18/22 anonim válasza:
Előző vagyok! Kimaradt hogy az alkoholizmusból is kiszedtem, de a cigiről csak nem megy leszoktatni, de majd tölti! Ja, és ca heti kétszer, ha nagyon koszos akár háromszor is megfürdik már! De ez ritka, inkább a heti egy, kisvízben, de fogat mos rendesen, szèp a mosolya! Nagyon kedves, nem verekszik, nem bűnöző! Bizos helyre átadnám, ahol lakhat, mert nincs lakhelye, oda ahol szeretik őt, a légynek se árt! Most épp pénzt gyűjt, sokat dolgozik.
19/22 anonim válasza:
Értelmes ember nem áll össze velük!
20/22 anonim válasza:
Hogy hol is? Mindnhol. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!