Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért van ilyen sok fiatal szingli férfi, azért nem jut nekik nő, mert a férfiak ilyen sokáig vonzóak maradnak?
Most láttam a Volt egyszer egy Hollywood c. idei filmet. El tudjátok képzelni, hogy Brad Pitt már 56 éves benne? Ahhoz képest minden tinilányt is megkaphat akár, ahogy egyébként a filmben is volt, mert annyira vonzó és sármos.
Na de mivel sok férfi még ilyen idősen is vonzó és sármos, a nők közül meg nincs ilyen, sőt sokan már 30 évesen is elfonnyadnak, elvesztik vonzerejüket, ezért van az, hogy a tízen és huszonéves férfiak nagy részének egyszerűen nem jut nő? Hiszen 2-3 generáció férfiúi is versenyképesek 1 generációra. És akkor még nem számoltuk a természetes születésből, és a külföldi pasik miatti férfitöbbletet...
"De aki a húszas éveiben nem kell a kutyának sem, azon később is az érdek segít csak, ami köt hozzá"
Ez pontosan így van. Ismerek olyan pasit a baráti társaságomban aki most 42 éves és soha nem volt barátnője. Soha nem szexelt és nem csókolózott senkivel.
"40 éves nő vagyok. Ronda vagyok.... minden ujjamra jutna pasi szexelni"
Ez az csak szexelni kellenél a pasiknak. De nem kapcsolatra! Egy nőnek ezerszer könnyebb pasit találni szexre. Mert a sok kiéhezett pasi válogatás nélkül dugni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!