Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meneküljek egy 32 éves férfitől aki mikróba nem tudja megmelegíteni az ételt vagy adjak neki esélyt?
#16 tenkomolyan csak hulyeskedsz ugye?
Most ne menjunk bele egy mikro kezelesebe, de egy gomb megnyomasaval alapjaraton fel percet melegit, nem tul bonyolult. 10 evesen tudtam magamnak kajat melegiteni. Ha szerinted ez teljesen elfogadhato, akkor a te ingerkuszobod nincsen tul magasan, fondolom te az a figura vagy, akinek a villanykorte mar feler egy tudomanyos publikacioval. Ez netto szegyen...
esküszöm nem bantas vagy ilyesmi
Az jutott eszembe kérdező
Felhívni fel szokott vagy a telefont se tudja kezelni ?
Mert azért egy mai mobiltelefon 6szor bonyolultabb mint egy mikro
Engem az zavarná, hogy igénye sincs megtanulni, totál önállótlan.
Persze felnőhetett szegénységben, hogy nem tudja kezelni, de akkor anyukája is ott élt, ő meg min 20 évvel öregebben meg tudta tanulni?
61%-os!
Barmelyik mikrón megnyomod a start gombot, az elkezd egy sima, fél perces melegítő programot. Egy mikró az azért nem egy agysebészet. Ha még ezt sem tudja használni, akkor pl a mosógépet hogy tudná kezelni? Tudom, tudom, az a nő dolga, egy férfinak nem kell tudni mosni, főzni, mosogatni. Férfiként mondom, hogy aki így gondolkodik, az maradjon is egyedül, tartsa csak anyucit rabszolgának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!