Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, neten lehet ismerkedi-e valahol egy hívő férfinak?
A gyülekezeti házakban, templomokban egyre kevesebb a fiatal. Korombeliek alig vannak vagy egyáltalán nincsenek. Ifjúság rendezvények pedig csak nyáron vannak de az is vagy nagyon messzire vagy réssz időpontban.
De ragaszkodnék a velem azonos hitű lány megtalálásához. Ez lehetséges?
Legalább neten?
#1 ellenben egy nyomorék lettél, ez az első benyomásom :)
Kérdező, szerintem ez a szerencsén múlik. Én nem tudtam a páromról, hogy vallásos, de szerencsére ezen a téren is passzolunk. Azon körökben kell mozogni, ahol hasonló emberek vannak, szóval muszáj utazni és időt fordítani azokra a rendezvényekre. Ennyit tegyél már meg...
2,3,4 köszönöm a válaszotokat.
4 igazad van. Csak egy kicsit már elcsüggedtem etéren. :(
Re még remélek és hiszek abban, hogy valahol valamikor megtalálom. Igyekszem én is tenni érte. Igazad van.
Van amúgy keresztény társkereső neten... pl.: [link]
Viszont én egy plébániai közösségben ismertem meg a páromat. Meg pl. budapestiek előnyben vannak, itt több az ifjúsági közösség, program.
Köszönöm szépen! :)
Vidéken sajnos nincs mindenhol ifjúsági kör. Így itt kicsit nehezebb. De fentebb is írták, hogy vállalnom kellene az utazást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!