Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajoknak miért únalmas egy jófiú?
Mert mindíg ez van. Jön a jófiú aki ki tenné értük a lelkét. Oda adná a szivét. Aki sose csalna meg senkit és tisztelettel bánna a csajjal és sose szólna eggyetlen rossz szót se rá. De ha a jófiú meg próbálja el csábítani a nőt, akkor a csaj csak ásítozik. Keresztül néz a jófiún. Vagy éppen kineveti őt. Lesajnáló mosoly kiséretébe fordul el tőle mert a csaj másra vágyik.És akkor jön az a "más". A nagydumás bunkó macsó aki csak int a nőnek hogy: Hé, bébi, gyere hátra a mosdóba! És a nő megy, mert felszines az érték itélete, mert ostobán csak a kűlső érdekli megy az hogy a barátnői előtt másnap este villoghasson hogy "Ah, egy igazi alfahim macsóval gyürtük össze a lepedőt!" És már tolja is le a bugyit mert a semmit se érő szánalmas életébe ez a dugás lessz a nagy kaland.
A jó fiút meg ott hagyják összetőrve porig alázva. Mert a kedvesség és tisztelet únalmas.
Egy átlagos sráccal nincsen gond. Ha kedves, de nem behódoló, hízelgő, néha bókol, de nem nyálas nagyapámtól lopott csajozós dumákkal haknizik, akkor nekem semmi bajom a "jó fiúkkal". Akik magukat "jó fiúnak" nevezik, sokszor szánalmasan buták, azt hiszik, hanyatt vágom magam, ha azt mondják gyakorin, hogy szép a nevem, vagy, ha megdícsérik a szemem, és csodálkoznak, ha visszautasítom őket.
Ha mutatnak kedvelhető személyiségjegyeket, humort, és számomra tetszetősen néznek ki, engem nem érdekel, ha nem kocsmázik/cigizik/ bunkózik, sőt, inkább előny, hogy egy mások által is kedvelt, aranyosak tartott emberrel vagyok.
Meg kell találni az átmenetet a nyáladzós fiatalember és a kőbunkó tajparaszt közt, mert a nők többsége egyiket sem szereti túlzottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!