Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 9 év kapcsolat után egy átlag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

9 év kapcsolat után egy átlag alatti férfiként (mások szerint pl fiatal kolléganő szerint) mi fog várni ismerkedés terén?

Figyelt kérdés

Véget tért egy aranyos lánnyal egy 9 éves kapcsolat. Én dobtam a lányt mert úgy érzem az a plusz nincs meg bennem.

Most oda jutottam hogy jó lenne egy kedves aranyos csinos lány barátnőnek.

Sok ismerős szerint nem vagyok jó pasi. Olyan jóllakott kisiskolás nagy fejem van, kis toka stb., nem tudom miért mondják ezt pedig nem vagyok elhízva 173 cm vagyok és 77 kg.

Nem tudom hol kezdjem, hol van sok rendes kedves csinos lány. Társkeresőn esetleg? Vagy előben buszon menjek oda? Mire számíthatok mit fogok tapasztalni?

2020. febr. 7. 15:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
65%

"Bezzeg, ha nő lennél, akkor "előtted állna az élet" és "most lennél a legjobb korban"."

És ezt tudod bizonyítani is?

Ha nő írná ki a kérdést olyan stílusban, hogy kidobta 9 év után a párját, és most jó természetű, kinézetre is jó pasit akar, miközben egy szakmunkásbajszos, tokás, enyhén csüngő hurkás, mások szerint nem jó nő, ugyanúgy kiröhögném.

2020. febr. 7. 16:07
 12/21 anonim ***** válasza:
18%

#11 Nézd, én itt azt látom, hogy amikor egy hasonló korú (vagy bevallottan, saját megítélése szerint sem előnyös külsejű) nő tesz fel ilyen kérdést, vagy esetleg valaki megkérdezi, hogy az ilyen korú nőknek valóban kevesebb lehetőségük van-e válogatni (a népszerű SMV-téma), akkor nagy többségében támogató válaszok érkeznek. Egész biztos vagyok benne, hogy nőként nagyobb megértést kapna a kérdező, ha ugyanígy leírná, hogy lezárt egy számára ellaposodott kapcsolatot egy egyébként kedves partnerrel.

És ezzel semmi baj nincs, de itt rögtön mindenféle creepy fogyatékosnak elhordták a kérdezőt, és elég szépen fel is lettek pontozva az ilyen válaszok, míg ha valaki egy ugyanilyen női kérdésre adna ilyen választ, bőven 40% alatt lennének az ilyen válaszok értékelései.

Az utóbbi időben divat lett földbe döngölni itt a férfiakat, és most nem a nyavalygó, frusztrált kisfiúk vergődéseire adott válaszokra gondolok, azokkal én is egyetértek. Elég egyértelmű kettős mérce alakult ki ebben a témakörben a GyK-n.

2020. febr. 7. 16:21
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Nincs azzal semmi gond, hogy valaki 36 évesen partnert keres és férfi.

Amiért ilyen kommenteket kapott az az írásának, fogalmazásának a stílusa és mondanivalója az oka.

2020. febr. 7. 16:41
 14/21 anonim ***** válasza:
58%
#13, jó, a "nem akarok 35 év feletti nőt" válasza lehet, hogy sokakat megsértett, vagy úgy érzik, hogy túlzott elvárásai vannak, de előtte semmi extrát nem mondott, mégis addigra már megkapta, hogy fogyatékos meg vén nyálcsorgató lesz. Kilépett egy kapcsolatból, amiben már nem érezte jól magát, szeretne egy barátnőt, aki kedves meg esetleg csinos, de a visszajelzések alapján bizonytalan a külsőjét illetően. A kapott válaszai kb. azon a szinten vannak, mint amikor a sok sügér a 30 fölötti nőknek írja, hogy "Mit akarsz te már válogatni a helyes férfiak között? Örülj, ha egy fogatlan alkoholista szóba áll veled."
2020. febr. 7. 16:55
 15/21 anonim ***** válasza:
78%

#14.

Ha feltétlen el kell magyarázni:

1. Néhány elírás és helyesírási hiba a kérdésben

2. Én dobtam - nem így beszélünk arról, aki 9 évig elviselt, ráadást még állítólag aranyos is

3. Zavaros lett, hogy kiben nincs meg plusz

4. Kedveset, aranyosat, csinosat keres - de ő nem az

% Hol kezdjem kérdi? - 36 évesen itt tart!

2020. febr. 7. 17:18
 16/21 anonim ***** válasza:
30%
#15, értem én, de most ezért ilyen alja módon kell oltani? Sajnos a kérdés így is helyesebb, mint az oldalra kikerülő kérdések 80%-a. A "dobtam" érthető, a többi inkább belemagyarázás, hogy legyen valami indok a virtuális megkövezésre.
2020. febr. 7. 17:30
 17/21 anonim ***** válasza:
68%

Nagyon nagyot tévedsz, ha szerinted ide belemagyarázás kell. Nekem pont elég ahhoz, hogy oltsam, hogy ilyen tenyérbemászó stílusa van (+ a többi dolog, amit az előttem válaszoló pontokba szedett). Elképzelem, ahogy megy a tokájával és az infantilis stílusával a fiatal szép csajokhoz, és röhögőgörcsöt kapok.

Mert szemét vagyok, ehhez van kedvem, és így érzem jól magam.

Nőtől még nem láttam ilyen kérdést, hogy bevallottan gyér külsővel, ilyen infantilis stílusban kérdezte volna 36 évesen, hogy hogyan szerezzen jópasit. Azon is röhögnék ugyanígy.

2020. febr. 7. 18:34
 18/21 anonim ***** válasza:
62%
77 kilós férfi túlsúlyos? WTF? MI van itt a nőkkel, mindenki túlsúlyos, akinek nincs kockahasa? :D
2020. febr. 7. 22:27
 19/21 anonim ***** válasza:
34%

És ha igen? :D 173 cm-hez pedig igenis sok.

A jóval magasabb párom is pont 77 kg, neki pont jó.

2020. febr. 7. 23:05
 20/21 anonim ***** válasza:
76%
#9 voltam és annyit tennék hozzá a vitához, hogy szerintem az igazán korrekt dolog a kérdezőt a realitások talajára lehúzni, ahelyett, hogy szinte megvalósíthatatlan álmokban tovább ringatnánk. Egy közepes képességekkel bíró, gyengén tanuló gimnazistát sem túl etikus azzal biztatni, hogy kitaróan jelentkezzen az orvosi egyetemre, előbb-utóbb biztos felveszik. Akinek az adottságai olyanok, amilyenek, annak az adottságaihoz illő célokat legjobb kitűzni, mert azokban sikerélményeket érhet el, s szerényebb célokat elérni százszor jobb, mint szerénytelen célokat hajkurászva folyamatosan csalatkozni. Egy 36 éves, "átlag alatti" férfinak szép és kedves, gyermektelen, fiatal nőknél nincs reális esélye; viszont találhat olyan kedves, középkorú kisgyermekes anyukát, akivel boldog lehet. Ha még 5-10 évet eltölt azzal, hogy fiatal, gyermektelen, kedves és szép nőket keresgél, akkor utána még rosszabb helyzetbe kerülhet, boldogtalanul elvesztegetve fontos éveket az életéből.
2020. febr. 8. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!