Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok egy olyan férfival aki nettó 140 ezret keres Budapesten, és nincs lakása?
7-essel egyetertek, ha hivatasa van amiben ennyi a fizetes es kesz, akkor ez van.
De ha csak elvallalt valami random munkat amit epp talalt es ennyit fizet es azt gondolja, ez normalis fizetes, akkor nem hiszem, mert tajekozatlan vagy alulmotivalt emberre utal. Pl vegyunk egy mezei pizzafutar allast, ot ceg ot kulonbozo fizetest ad, az utolso mondjuk haromszor annyit, mint az elso, ha o az elsonel dolgozik, akkor valami nem stimmel :D
Nemudom miért lettem lepontozva az 1es válasznal
A Diplomás minimálbér több ettől.
Nem. A lakás nem probléma, a kereset viszont az. Jól keresek, de ha lenne mondjuk egy-két gyerekem is, akkor azért már nem számítana olyan jónak. Tehát a férfi hozzájárulása a gyerek(ek) költségeihez nagyjából nulla lenne, de a biológia törvényei miatt kihordani, megszülni és szoptatni sem tudja, tehát sem anyagilag, sem biológiailag nem tud hozzájárulni a gyerek(ek)hez, azaz mindent nekem kéne vinni a hátamon, és kösz, de nem.
De nem is kell olyan messzire menni, hogy gyerek, mert elég megnézni, mit engedhetek meg magamnak én (éttermek, drágább holmik, fesztiválok, spontán európai utak) és ő, gondolom ennek a felét sem. Így tehát vagy én fizetem a pasimnak is az éttermet meg az utazást (soha), vagy én sem megyek, mert nyilván szeretném a szerelmemmel megosztani ezeket az élményeket.
Szóval nem, nekem ez kellemetlen helyzeteket eredményezne.
14-es
Pedig nekem amikor meglett a nyelvvizsgám, és így a diplomám emiatt nőtt a bér.És ezzel magyarázták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!