Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi nettó 400 ezer Budapesten milyen fizetésnek számít?
Gyakran olvasni, hogy a a fővárosi nők nagyon érzékenyek a pasi fizetésére. Eddig tizenéves barátnőim voltak, akiket nem nagyon érdekelt az anyagi helyzetem.
Mire számítsak?
Budapesten ez közepes fizetésnek számít, egy informatikus simán keres ennyit, szal nem kell hozzá különleges képesség.
Ha vidéken keresnél ennyit, ott határozottan burzsuj lennél.
Forbes listához képest?
Szerintem kevés, mert én a lottóötöst céloztam be, de kinek mi.
Pesten hol ? Parlamenten belül, vagy kívül ?
30/f
Tök oké, ezzel már a legtöbb nőnél jó vagy.
Van persze egy nagyon durván aranyásó réteg, akiknek ez egy nevetséges fizu, náluk tényleg csak a gazdag vállalkozók és top managerek tudnak labdába rúgni.
De miattuk meg nem kell aggódnod, mert:
1- kevesen vannak
2- nem fogsz soha találkozni velük, mert nem járnak olyan helyekre, ahova te, te meg nem jársz olyan helyekre, mint ők, totál más körökben mozogtok
3- társkeresőn meg soha nem fognak belájkolni, mert csak azokra mennek rá, akikről látszik, hogy tényleg luxus szinten élnek. Tipikusan azokra a férfiakra mennek, akik már a társkeresőn, a képeiken is rögtön kiteszik az "irányjelzőt", Ferrari kulcs, Burberry szempa, Tag Heuer vagy Breitling karóra, stb., tehát jelzik, hogy sz-rásig vannak pénzzel és kitartott nőt keresnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!