Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Miért nem kéritek el a srác mobilszámát, ha bejön?
Akik azt mondják, hogy a kezdeményezés a férfi dolga, azok szerint a nők dolga mi?
Mert manapság a gyereknevelést, a háztartásvezetést, takarítást, mosást, főzést ugyanúgy végeznek férfiak is. Ha ezekre a hagyományos női feladatokra ma azt mondjuk, hogy a nő dolga akkor azt mondják hogy ők nem cselédek.
Szóval szerintem egyoldalú ez az egész. A nők semmit nem csinálnak ami hagyományosan a nő dolga volt, de a férfitól meg elvárják a hagyományos férfi szerepeket.
Vagyis úgy értem igazságtalan csak a férfiaktól elvárni a kezdeményezést, de ugyanakkor a női dolgokból meg a férfiak ( házimunka) vegyék ki a részüket.
14#
Te egy nő vagy. Lehet, hogy Te vagy a kivétel. Én férfiként a tapasztalataimat írtam. Te persze, hogy azt mondod amit mert számodra az a valóság, Te nem vagy olyan és nem is ismerkedsz nőkkel.
Mi lenne a férfiak is azt mondanak, hogy nem főzök, nem mosom ki a ruhákat, nem vigyázok a gyerekre soha mert az a nő dolga?
"nem vigyázok a gyerekre soha mert az a nő dolga?"
Ha már megcsináltad a gyereket, akkor ugyanolyan köteles vagy részt venni a nevelésében. Régebben is részt vett az apa a gyereknevelésben. Pl. ha fiú volt, akkor tanította a harcra, lovagolni, vagy kivitte a földre kapálni.
16#
De akkor az ismerkedés során mi a nő dolga? A férfié a kezdeményezés, de mit tesz a nő? Csak hátradől és válogat? Na erre válaszolj.
"A neked tetsző műkörmös, kacsaszájú, rongyrázós plázalibák nem fognak neked sem főzni, sem gatyát mosni, csak használni az ingatlanodat és pénzedet."
Azt írjátok a nőnek nincs dolga még az ismerkedési fázisban sem. Akkor te mit teszel hozzá, ami nem csak elvisz a férfitől pénzt, időt, házat?
1et mondj, amit hozzá tudsz tenni a kapcsolathoz. Ismerkedéshez ezek szerint semmit, nah de utána?
#17 A nő rámosolyog egy férfire, jelet küld, aki veszi az adást és lép. Beszélgetni kezdenek -kölcsönösen. Ha jól alakul, kölcsönösen érdeklődnek. Randikat szerveznek-kölcsönösen. Az elsőt a pasi állja (elég egy kávé) a másodiktól felváltva vagy felezve vagy ahogy megbeszélik. Az szervezi a következő randit akinek valami eszébe jut. Ki mennyire érdeklődik. Jó esetben -és csak akkor van értelme kapcsolatot kialakítani- az érdeklődés kölcsönös és oda vissza megy, mint a pingpong meccs.
Az, hogy a kezdeményező szerep a férfié sok nő számára azért természetes még mindig, mert nem akar könnyű préda lenni, illetve mert sok férfi szex reményében akkor is belemenne valami kapcsolat félébe, ha nincs oda a nőért, de nincs jobb. Képzeld el, hogy a nő kezdeményez, oda van a pasiért, aki csak néhány dugásért van benne ebben az egészben. És ha a nő erre rájön és számonkéri, csak annyi a válasz: te akartad, te kezdeményeztél, te szedtél fel engem. Na, ezért nem kezdeményezünk mi nők sokszor. (Tudom, vannak bátrak, lazák, mai fiatalok stb) De ez a fő oka. Hogy egy férfi számára a női kezdeményezés máshogy jön le, mint fordítva. Illetve, hogy a vonzó férfi férfias, a férfias férfi pedig kezdeményező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!