Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irreálisak ezek az elvárások, ha én is jóképű és tanult férfi vagyok?
A barátaim szerint igen, de én nem igazán érzem ezt. Én is adok magamra, jó munkám van, tanult vagyok stb.
Belsőleg legyen az életem nője: intelligens, olvasott és a világ dolgairól tájékozott. Hűséges és jó ha feltalálja magát a háztartásban, valamit kedves, barátságos és állatbarát.
Külsőleg: nagyon tetszik a hosszú haj, ami minimum derékig vagy fenékig ér. Arcra a babás vonások tetszenek, nagy orr vagy vékony és nem szép ajkak nem... És nekem fontos a nagy mell. A nőies öltözködés és az olyan nőcis dolgok, mint a szép smink, műszempilla, jó illatú parfüm stb. A szolis bőr nem tetszik, inkább a szép tejkrém színű bőr, ami fiatalos és nem ráncos. Az nem baj, ha nem vékony, tetszenek a kicsit kerekded formák
A jokepu baba latni akar egy DNS tesztet, hany szazalekban mibol vagy, nagyon nem mindegy neki.
Allkapcsaid karakteresek?
Megfelelo a tavolsag a szemzugaid kozott?
A felso es alsoajkaid aranyban allnak?
Milyen a homlokereszed?
A testre es tobbire hosszu lenne kiterni. Figyelj, te csak hiszed, hogy jokepu vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!