Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 5.9/10 pontos vonzalmi értékel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5.9/10 pontos vonzalmi értékelés és semmi?

Figyelt kérdés

Nem értem ezt. Kíváncsiságból felmentem Photofeelerre. Eddig 19 szavazat jött. Ebből csak 2 nem talál vonzónak, 12 valamelyest vonzónak talál, 3 vonzónak, 2 nagyon vonzónak. Ez egy erős átlagos értékelés, írja is az average szót.

Voltak már barátnőim, ugyan csak 3, de Tinderen csak hébe-hóba van egyezésem a nőkkel. Az átlagos az új csúnya férfi? 😄 Nem vágom.

Alsó korhatár nincs, felső 44 év, akik szavazhatnak.

Igazolás:

[link]

2020. febr. 4. 09:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
58%
Ennyire buta nem lehetsz. A valemelyest vonzó nem számít, akire ezt mondom, az a pasi, aki nem ronda, akár lehet is benne valami, de engem nem érdekel. Viszont látom azt, hogy mások számára potenciálisan akár jó pasi is lehet pusztán azért mert nekem nem jön be. Téged 19-ből 3 tartott vonzónak és 2 nagyon vonzónak. Na, ennek a két nőnek a véleménye számít neked. Más ugyanis nem jönne veled össze. Én azzal jövök össze, aki engem nagyon vonz. És ezért nem hiszek a tinderben, meg a netes társkeresésben. Mert egy fotó alapján engem senki nem vonz. Látom, hogy nincs vele baj, de nem érdekel. Élőben kell találkoznom valakivel, és fel kell figyeljek rá a hangja, illata, mozdulatai miatt. Amiket mond, ahogy mondja. És akkor lehet gyenge átlagos külseje is. Viszont nincs erőm ezt minden átlagos pasival eljátszani, mert nem szokott működni, csak ritkán, véletlen szerűen.
2020. febr. 4. 11:58
 12/27 anonim ***** válasza:
67%

"Nekem 7-8 az átlagos."

És még veri a mellét a hülyeségére -.-

Mert szeretném azt hinni hogy 16-os számrendszerben gondolta, de mivel nőkről van szó ezért úgy veszem hogy ez egy 8-as skálán igaz.

2020. febr. 4. 12:33
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

> Nekem 7-8 az átlagos.

Ezen mosolyogtam. Analógiával élve 7-8 annyira átlagos, ahogy a millió feletti fizetés átlagos, az autók között a Porsche, a nyaralások között pedig Mauritius luxushotellel.

2020. febr. 4. 14:24
 14/27 A kérdező kommentje:
Jaja, 7-8 az átlagos. Macskás néni leszel. Matematikai átlag 5, te csövesbánat.
2020. febr. 4. 14:40
 15/27 anonim ***** válasza:
35%

Vicces hogy leszóljátok azt, aki szerit a 6-8 az átlagos, de nem tudjátok, mi alapján pontoz. (Ez az egész pontozás amúgy is abszurd, de ezt most hagyjuk) Tehát lehet, hogy így: 8-10 között vannak a jó pasik. 6-8 között vannak az átlagos pasik. 4-6 között a csúnyácska pasik. 3 és attól lefelé pedig a vállalhatatlanok. Ha így nézzük, az is lehet, hogy a kérdező sokkal több pasit tart jó pasinak vagy éppen átlagosnak, mint azt ti gondoljátok. Amúgy ha rám valaki azt mondaná, hogy 10/5 vagyok,akkor én nem átlagosnak érezném magam, hanem érdektelennek és csúnyának.

Nem véletlen, hogy a dolgozatokat is úgy pontozzuk, hogy 50% alatt egyes, 60% kettes 70% hármas, 80% négyes és 90% fölött ötös. Aki egy 10 pontos szódogára 5 pontot kap, az egyes és nem hármas, azaz közepes, sorry.

2020. febr. 4. 15:19
 16/27 anonim ***** válasza:
30%
Én pl. teljesen máshogy nézek ki egy fotó alapján és élőben. Fotón nem látszik a magasság, a kisugárzás, a beszédstílus, a gesztusok, sőt az arckifejezések sem (mert hogy egy elkapott). Ráadásul fotón nem mindegy a beállítás, a fény, stb. Szerintem bárkiből lehet 1-2 pontos és 7-8 pontos is egy kép, a megfelelő beállítással, fotóminőséggel, stb.
2020. febr. 4. 16:39
 17/27 anonim ***** válasza:
28%
Pontosan úgy van, ahogy a 15. írja. Én lettem lehurrogva, mert azt írtam, 7-8 az átlagos. Senki nem beszélt matematikai átlagról, az élet nem matematika. A legtöbb nő szerintem szívesen összejönne átlagos kinézetű, normális férfiakkal (átlagos=7-8). A 7-8 nyilvánvalóan nem utalhat helyes férfiakra. Helyes férfira miért mondaná bárki, hogy 7/10 vagy 8/10? Helyes férfi az 10/10, vagy esetleg 9/10. Nem kell olyan szigorúnak lenni, hogy azt mondjuk, ő egy helyes férfi, ezért 8/10. Ha helyes és nekem tetszik, akkor 10/10.
2020. febr. 4. 17:50
 18/27 A kérdező kommentje:
Rém ostoba vagy 76%. Mutasd már meg magad, biztos egy csúnya, hájas disznó vagy.
2020. febr. 4. 18:02
 19/27 anonim ***** válasza:
29%
Valaki nagyon frusztrált itt :) Érzékeny pontra tapintottam volna?
2020. febr. 4. 18:06
 20/27 A kérdező kommentje:
Nem. Csak kíváncsi vagyok rád. Mutasd magad!
2020. febr. 4. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!