Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan találhatnék 29 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találhatnék 29 évesen 40 es 50 es dekoratív hölgyet kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Elkezdtem vonzodni az érettebb nőkhöz csak tartok tőle, h 29 évesen nehezebben találnám meg a szinkront, h jol fejezzem ki feléjük a szándékom. Pontosabban 1 el bőven elégedett lennék!:)

2020. febr. 1. 00:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekik is jó pasi kell. Nem kisebb a mérce.
2020. febr. 1. 07:41
 12/15 A kérdező kommentje:
Én jó vagyok. Tényleg.
2020. febr. 1. 09:10
 13/15 anonim ***** válasza:
65%
Azt írod, 40es 50es. Na jó, tegyük fel, hogy összejössz egy dekoratív, 49 éves nővel. De hopp, pár hónap múlva beüt neki a klimax, kicsit meghízik, hőhullámai lesznek, nem kívánja a szexet. Ez egy normális folyamat és nem zajlik le pár hét alatt. És ezzel lelkileg is meg kell küzdenie. Te erre készen állsz? Nem hiszem. Egy korban hozzá illő társ talán igen, de te? És akkor nézzük: 10 év múlva egy majdnem 60 éves nő. Ráncos meg minden. Te meg egy 40es férfi leszel, még mindig erőd teljében. Komolyan gondolod, hogy ez jó biznisz lesz a nőnek aki majd féltékenykedhet rád megállás nélkül?
2020. febr. 1. 10:52
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul gondolja aki azt hiszi egy 50 körüli nő a fiatalabbnak örül. Én egy 51 éves társkeresőn fenn lévő nő vagyok 45 alatt nem írok vissza!Chatelős oldalon kinyomom ha látom sokkal fiatalabb. Ami a szexet illeti még mindig a heti kettő az ideális számomra, mint régebben de ez nyilván egyénfüggő.
2020. febr. 1. 13:04
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz a korosztályhoz tartozom akikről a kérdező ír,és volt kapcsolatom 28-30 éves /a kapcsolat kezdete-vége a kor/ sráccal. Ő kezdeményezte az ismerkedést,nem terveztem korkülönbséges kapcsolatot. Komoly,hosszútávú kapcsolatként nem tudom a magam részéről elképzelni,és nem a mi lesz 10 év múlva? kérdés miatt. Mindkettőnknek volt lakása,állása,a motivációnak nem volt köze az anyagiakhoz. Többször szakítottunk, végül én zártam le. Bennem,ugyan ok nélkül,folyamatos megfelelési kényszer volt,a srác pedig több időt szeretett volna velem tölteni. Működhet egy ilyen kapcsolat ha azonos szinten mozognak elvárásokban a felek.
2020. febr. 1. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!