Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond egy olyan fiúval akinek nem volt barátnője?
Figyelt kérdés
Egyik kollégám ő, én lány vagyok. Valahogy szóba jött ez a téma, és mondta hogy nem volt neki kapcsolata még, látszott hogy zavarja és szomorú miatta. Többet nem is kérdeztem. Sajnálmom mert nagyon rendes és megérdemelné hogy szeresse egy lány. Csak az a baj hogy a lányok többsége az ilyen fiút nem tekintik partnernek mert nekik inkább a vagányabb fiúk kellenek, aztán persze 90 %-ban csalódnak.
Miért nem tud ő egy rendes lányt sem találni? Asszem 22 vagy 23 éves.
2020. jan. 30. 10:43
11/15 anonim válasza:
Gondolom kedves, visszafogott, udvarias, előzékeny, nem beszél, nem poénkodik átvitt értelemben valami szexualitással kapcsolatos butasággal lányok előtt, stb. Gondolom az a "probléma" vele.
12/15 anonim válasza:
Nekem van egy 28 eves haverom, es meg neki sem volt baratnoje, sot meg az elso csokon sem esett tul, meg szuz. Belole kiindulva az a problema hogy eleve nem nyit ismeretlen emberek fele, nem nyilik meg senkinek, nem eri impulzus, nem ismerkedik haverokkal, nem jar el sehova otthonrol. Csak a szulokkel lakik es dolgozik a vallalkozasba. Onnallotlan, tipikus anyuci pici fia, magaba zarkozott, keptelen kommunikalni, onallo donteseket hozni, egyszeruen nem eletre valo. Ezek a tulajdonsagokat gyulolik a nok, es ha meg ezek mellett nem is jokepu, akkor ott halalra van itelve, vagy max talal maganak egy hasonlo kaliberu szerencsetlen not maganak aki szintugy nem kell a pasiknak.. De ha jol is nez ki valaki, de onnalotlan donteskeptelen, akkor a nok elmenekulnek tole ez fix. Meg mindig inkabb a kevesbe jo kinezet, de vaganysag,. mint a jokepuseg de eletkeptelenseg
13/15 anonim válasza:
Kérdező! Elmesélnéd, hogy te hol és hogyan ismerkedtél meg a barátoddal?
14/15 anonim válasza:
Ha múltban sokat alázták meg, az akkori megszégyenülések emléke is feléledhet benne és esetleg már nem mer nyitni, ismerkedni, hogy "ne kelljen újabb fájdalmat átélnie" úgy gondolja: így megvédheti magát.
15/15 anonim válasza:
Nem tudjuk mi s gond vele.
1, lúzer - baj van a fejével
2, kicsi a műszer
3, ronda
4, elhízott
Van még pár lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!