Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok nőnek férfi fenék fétise? És ez miért nem ciki?
A nők legalább 40%-ánál kizáró ok, ha egy férfinak "lapos" a segge. Magyarán szólva igenis számít nekik, tehát egyfajta fétisük van, hogy egy férfi seggét számításba veszik.
Ez ugyanolyan irracionális fétis, mint a férfiaknál a lábfétis, mégis ha egy férfi lábfétises akkor az ciki, de ha egy nő fenék fétises az meg nem. Miért?
Az hogy milyen alakja van a lábfejednek, vagy mennyire vékony, karcsú a lábad, annak nagy része genetika.
Ellenben hogy milyen alakú a feneked, az csak részben genetika, mert sportolással alakítható. Nekem például jó kerek fenekem van, mert 10 évig atletizáltam és megtette a hatását. Aki fejleszteni akarja, az lemegy a konditerembe és széles terpeszben guggolást végez illetve kitöréseket csinál.
Nekem férfiként is számít a nők fenekének formája és állapota, a löttyedt, zsíros fenék nekem nagyon nem jön be.
"Ez ugyanolyan irracionális fétis, mint a férfiaknál a lábfétis,"
Ez egy tipikusan semmit sem tudó, ostoba ember véleménye. A fenéknek konkrét, élettani köze van a férfiaknál a szexuális teljesítményhez, ugye nem kell ragoznom, milyen szempontból?
Talán ha nem próbálnád meg ráhúzni a saját beteges perverziódat másokra, csak azért, hogy elhitesd magaddal, hogy ők sem különbek nálad, kérdező, akkor nem égnél nyilvánosan ekkorát.
Nem, ez pontosan olyan irracionális fétis, mint mikor egy férfi van rákattanva a fenekekre. :D
A lábfétist ne hozzuk ide. Az azon a szinten van, mint mikor egy nő seggbe akar ujjazni egy férfit. Rohadt furcsa és kívülről undorító, de van, akinek bejön.
A nők legalább 40%-ánál kizáró ok, ha egy férfinak "lapos" a segge.
Na azt ezt is honnan vetted öreg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!