Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lúzer dolog ha egy férfi nagy lehetőséget elhalaszt?
7 éve szingli vagyok, valahogy teljesen jól érzem magam egyedül, igaz nem vagyok jó pasi lehet emiatt sem volt sikerem és inkább elvoltam a kis világomban.
Hétvégén egy nagyobb baráti társaság jött össze. Ott megismerkedtem egy nagyon aranyos lánnyal, Zsuzsival.
Tök jókat beszélgettünk és úgy éreztem én is hogy a nő lépéseket akart tenni felém. Mint utólag kiderült jól éreztem mert egyik barátom mondta is hogy baromi mazlista vagyok, mert Zsuzsi akart volna engem (amúgy ez a barátom a lány unokatestvére)
De én nem akartam mondtam is neki nincs kedvem most kapcsolathoz, ő mondta hogy ok megérti.
Na ezek után a barátaim szemében én lettem a világ lúzere és hogy nem vagyok normális stb.
Mert hogy ekkora lehetőséget elhalasztottam ugyanis sokkal jobban nézett ki a lány mint én és hogy nagyon sok férfi akarja ezt a lányt
Jól tetted.
Nem való neked csak a zsebhoki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!