Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pénzéhes a legtöbb fiatal 20-30 éves (tisztelet a kivételnek) nő? Miért nem lehet együtt megteremteni az alapokat? Miért jó ha a férfi többet keres, miért nem elég ha kb fele-fele arányban tesznek a kasszába?
Eleve ott kezdődik, hogy egy kapcsolat, ha jól alakul emberi számítás szerint legalább 2 év, mire megérik a gyerekvállalásra.
Aki erre spórol és ez a közös célja a párjával, úgy értem.
Aki a "majd alakul", " élvezzük az életet", "egyszer élünk", " most vagyunk fiatalok" felkiáltással él hónapról hónapra,az kicsit képzavaros,mikor azzal jön, hogy dehát majd ha gyerek lesz, több pénz kell, miközben egy vasa sem marad, amit ezekre az időkre tartalékul szánna.
Nem nevezhetőek pénzéheseknek, azok a gold diggerek.
Amit Te próbálsz megfogalmazni, az a stabilitást, biztonságot, nyugalmat sugalló férfiakat kereső nők, ami érthető a részükről. Az már más kérdés, hogy manapság az emberek, tehát nemcsak a nők, értékrendjei sokszor irreálisak.
Látnak másokat a környezetükben, a médiában, stb., ..., és már egyből mindenkinek az kell, régen úgy mondták "nem a saját földjén él".
Mint például egy gyerek aki azt látja, egyik osztálytársának milyen márkás-drága cipője van, milyen telefonja, bicaja, stb., és ezekért rágja otthon a kevésbé tehetős szülők fülét. "Legszívesebben lecserélné Őket." Nem arra gondol, milyen jó, hogy élek, boldogak vagyunk, szerető családban vagyok, mindenünk megvan ami kell, bla-bla, hanem a többre.
Ez sajnos egy ilyen világ lett.
Keresd meg a Te bolygódon élő lányt!
#18 "Szerintem nem nagy elvárás hogy egy férfi keressen havi 500 ezret."
Szerintem nem nagy elvárás, hogy egy nő főzzön, mosson, takarítson, szüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!