Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 26 éves nőként fél évet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 éves nőként fél évet váratni egy férfit mennyire elfogadott?

Figyelt kérdés

Eddig egy hosszú (több éves) kapcsolatom volt. 15 és 17 évesek voltunk, mikor megismerkedtünk. Így természetes volt, hogy több idő telt el az első együttlétig, mivel mindketten szüzek voltunk. Utána csak egy és több éjszakás kalandjaim voltak.

Most, közel 3 évvel a szakítás után érzem azt, hogy kész vagyok egy komoly kapcsolatra. De szeretném előtte megismerni a másikat. Van olyan férfi, aki képes lenne mondjuk fél évet várni?

2020. jan. 24. 01:40
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%

Az oké hogy ha komolyat szeretnél, akkor nem szexeltek egyből, de fél év vàrakoztatàst hatalmas képmutatàsnak, àlszetségnek tartok, azok utàn, hogy màsoknak egyből széttetted a làbad. Pàr randi, vagy mondjuk 1 hónap ok. De több egyszerűen nevetséges.

Nekem is volt 2 egyéjszakàsom, de utàna nem jàtszottam meg a szűzlànyt, a most màr férjemmel- igen, vàrni akartam , ez annyira nem jött össze mert nem tudtunk ellenàllni egymàsnak😂 végül mégcsak 2 hete jàrtunk és megtörtént, de 1-2 hónapnàl többet vàrni vicc ilyen hàttérrel.

A pasi helyében körberöhögnélek...majd közölném hogy szórakozz màssal. 6 hónap egyébként önmagàban is sok.

Emellett időpocsékolàs is, mert ha kiderül hogy pocsék vele a szex, elpazaroltàl fél évet a nagy semmire. Ennek semmi értelme.

2020. jan. 30. 12:53
 42/42 A kérdező kommentje:
Levontam a következtetést. Ha hamar lefekszem valakivel, akkor r**anc vagyok. Ha sokat váratom, akkor "hogy képzelem". A lényeg, hogy bármit teszek, mindig bele lehet kötni.
2020. febr. 1. 20:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!