Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves nőként fél évet váratni egy férfit mennyire elfogadott?
Eddig egy hosszú (több éves) kapcsolatom volt. 15 és 17 évesek voltunk, mikor megismerkedtünk. Így természetes volt, hogy több idő telt el az első együttlétig, mivel mindketten szüzek voltunk. Utána csak egy és több éjszakás kalandjaim voltak.
Most, közel 3 évvel a szakítás után érzem azt, hogy kész vagyok egy komoly kapcsolatra. De szeretném előtte megismerni a másikat. Van olyan férfi, aki képes lenne mondjuk fél évet várni?
Fél év kicsit sok,mármint te bínál annyit várni? Én is "várattam" a baártomat kicsit,de "csak" 1 hónapig,szintén 25-26 éves vagyok.. Ő amúgy bírt volna még várni rám,de már annyira kívántam én is őt,hogy úgy voltam vele,ha ezután pl lelépne mert csak 1 szexet akart akkor így jártunk.
Amúgy minden szituáció függő. Én sem szeretek azonnal ágyba bújni,mert már tettem ilyet és nagyon nem volt jó élmény. Alig ismered,nem tusz úgy feloldódni és a pasin is hasonlót éreztem.Azután nem is kerestük egymást...
1-2 hónap alatt már simán meg tudjátok egymást ismerni olyan szinten,hogy tudd többet akar tőled,megbízható stb. Szerintem kb ennyi az ideális várakozás. Fél évet én magam nem bírnék ki olyan pasi mellett akiért majd megőrülök.
De amúgy simán lehet hosszútávú olyan is,hogy első alkalommal szex van,mert megőrültök egymásért .
Erről mindig a 2 férfi és egy kicsi esete jut eszembe, amikor MIA közli CHARLIE-val, hogy ha komoly kapcsolatban gondolkozik, akkor várnia kell a szexre. Cahrlie megkérdezi hogy meddig, mire MIA válaszol, hogy addig amíg nem érzi hogy itt az idő. CHARLIE visszakérdez, hogy jó de addig más nővel azért lefeküdhet?
Persze ez egy poénra van kihegyezve, de sokat elmond a 2 fél eltérő hozzáállásáról.
Végezetül Charlie közli MIA-val, hogy oké, akkor ő nem Szexel mással de akkor MIA se táncolhat amíg nem feküdnek le egymással és azonnal összevesznek....mert megtalálta azt a pontot amivel manipulálható/zsarolható a másik fél.
A kérdés lényege, hogy ha egy nő csak akkor fekszik le velem amikor ő akarja és ezt előre közli, akkor egy mosoly tekintetében elköszönök. Egy párkapcsolatban az a lényeg hogy a két fél kölcsönösen felel egymás boldogságáért, és ha ez a harmónia megbomlik akkor az nem lesz soha kiegyensúlyozott kapcsolat.
Példaként elmesélek egy esetet, egy fiú barátom bele volt zúgva egy lányba gimibe, aki folyamatosan azzal áltatta hogy nem áll készen a szexre(18 éves volt és állítólag szűz), petting sem volt csak csókolózás. Majd a közös nyaraláson egyszer mellé bújt a srácnak és megtörtént a dolog, nem volt semmi extra, szóval a srác úgy érezte hogy nem volt vele őszinte és szerinte már lefeküdt mással is. A következő este megint együtt feküdtek az ágyban, a lány bepróbálkozott, de a srác mondta, hogy megsérült a szerszáma és most nem kívánja. Szépen elment orvoshoz kapott krémet és húzta az időt. 2 hónap után már lány kezdett féltékenykedni hogy mikor lesz már rendben, de a srác csak annyit mondott, hogy majd szól ha készen áll. Végül szakítás lett a dologból, játszmáztak egy jót egymással. Másik végletként egy másik barátom(aki vallásos) 22 éves koráig az esküvő estéjén veszítette el a szüzességét, és mai napig is csak a nejével szexelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!