Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borzalmas az èlet 35 feletti fèrfikènt ha nincs párod es atlagosan keresel, kis garzonban èlsz es 10+eves autod van? A nok nem vesznek emberszamba
Sajnos amíg a lakásra meg autóra,pénzre alapozol kapcsolatot,addig nem is lesz.
Próbálj kilépni a komfortzónádból.
Mi ez ma Magyarországon, hogy autó nélkül nem lehet élni?
Nekem meg a 22 éves házasságomban sosem volt!
Jó, nem így terveztem. 10 év után vallott színt a férjem, hogy Ő bizony sosem akart. Ja, és nem Budapestiek vagyunk, ahol kiváló a tömegközlekedés. Ja, felneveltem 2 gyereket! Ezen hisztizni, hogy "csak" régi autó van!
Nem ezért nincs nőd Kérdező, hanem a mentalitásod miatt.
Nincs autóm, a többi nagyjából megvan, de így sem kellek senkinek. Még élek 38 évesen is, kezdem megszokni a helyzetet.
Túl lehet élni, ha találsz értelmet az életednek.
"Gondolom folyamatosan jársz ismerkedni, szórakozni, csajozni. Jaaa hogy ki sem mozdulsz? Akkor nem tudom mi lehet a probléma..."
Hát igen, az ilyen panaszos kérdéseket kiírók valahogy mindig mélyen hallgatnak arról, hogy hol és hogyan ismerkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!