Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Borzalmas az èlet 35 feletti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borzalmas az èlet 35 feletti fèrfikènt ha nincs párod es atlagosan keresel, kis garzonban èlsz es 10+eves autod van? A nok nem vesznek emberszamba

Figyelt kérdés
2020. jan. 23. 07:47
1 2
 11/20 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%

Sajnos amíg a lakásra meg autóra,pénzre alapozol kapcsolatot,addig nem is lesz.

Próbálj kilépni a komfortzónádból.

2020. jan. 23. 11:51
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Mi ez ma Magyarországon, hogy autó nélkül nem lehet élni?

Nekem meg a 22 éves házasságomban sosem volt!

Jó, nem így terveztem. 10 év után vallott színt a férjem, hogy Ő bizony sosem akart. Ja, és nem Budapestiek vagyunk, ahol kiváló a tömegközlekedés. Ja, felneveltem 2 gyereket! Ezen hisztizni, hogy "csak" régi autó van!

Nem ezért nincs nőd Kérdező, hanem a mentalitásod miatt.

2020. jan. 23. 12:30
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nem attól borzalmas az élet, hogy van-e párod vagy nincs. Sok szingli, meg aggszűz túl misztifikálja a párkapcsolatot, ezért is nem sikerül nektek. Túl dimenzionáljátok a másik nemet, valami földöntúli, tökéletes lényt hajszoltok, holott nem kéne, mert ugyanolyan gyarló ember az is mint pl te.
2020. jan. 23. 13:10
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom folyamatosan jársz ismerkedni, szórakozni, csajozni. Jaaa hogy ki sem mozdulsz? Akkor nem tudom mi lehet a probléma...
2020. jan. 23. 13:54
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Emberszámba vesznek. Férfiszámba nem. Ne keverd.
2020. jan. 23. 16:59
 16/20 anonim ***** válasza:
55%
Balázs te vagy az?
2020. jan. 23. 18:44
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Nincs autóm, a többi nagyjából megvan, de így sem kellek senkinek. Még élek 38 évesen is, kezdem megszokni a helyzetet.

Túl lehet élni, ha találsz értelmet az életednek.

2020. jan. 23. 20:48
 18/20 anonim ***** válasza:

"Gondolom folyamatosan jársz ismerkedni, szórakozni, csajozni. Jaaa hogy ki sem mozdulsz? Akkor nem tudom mi lehet a probléma..."

Hát igen, az ilyen panaszos kérdéseket kiírók valahogy mindig mélyen hallgatnak arról, hogy hol és hogyan ismerkednek.

2020. jan. 23. 21:15
 19/20 A kérdező kommentje:
Nem járok, de olyan helyen dolgozok, ahová folyamatosan jönnek a fiatal (nekem 28 tól már jó) nők, ha próbálkozok, volt 6 elutasítás (jó a rondák akarnak engem, de én nem vagyok ronda, arcilag átlag, de jól öltözött, szinte kigyúrt férfi vagyok) az utóbbi fél évben. Zavar a dolog most már.
2020. jan. 24. 21:04
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne zavarjon. Te is válogatsz, kategorizálsz, "rondának" titulálsz bizonyos csoportot, akik "akarnának téged".
2020. jan. 25. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!