Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy molettebb, de nem túlsúlyos lánynak mennyi esélye van Tinderen?
Nem a Norbi ügy miatt jutott eszembe. Ez csak véletlen egybeesés.
Még olyan 20 kilót biztosan le szeretnék fogyni. Diétázom és sportolok. Sajnos facebookon még a régi képeim vannak, amikor normális súlyom volt (3 éve). Természetesen elmondanám az igazságot már az elején. De azon gondolkodom, hogy érdemesebb-e április/májusig várni, míg leadom a felesleget vagy aki szeret az így is szeret és kivárja.
26/N
Most nem tudum, h mi ez a rossz hangulat jelzés?
Nagyon ra szaltak az alacsonyabb emberekre a molettebbekre...nem ok itt valami!
Ez attol fugg mennyi a celsulya.
Lehet 80 kilos es 60 vagy 76 es 56.
Kerdezo: sztem azt csinald ami az onbizalmadnak es az onertekelesednek most a legjobb. En regen szegyelltem magam,es meg mostanában is kijöttek elso randinal az idegesseg h nem vagyok eleg jo. De mostmar bevallom h mekkora vagyok online is es eleve igy keresek, illetve rajottem h legalabb a fele tarsasagnak igy is kellenek szexre es van akinek kifejezetten bejovok a mostani formaimmal. En kb 80 kilo vagyok (olyan 75-78 kilo kozott ingadozom evek ota), 167 cmvel es C-s mellekkel. Ennek 'ellenere' van komoly kapcsolatom es tobb ffival is ismerkedtem komolyabban az elmult idoszakban (nyilvan meg a komoly kapcsolat elott) illetve tobben akartak volna csaj egyejszakasat
A kérdés úgy helyes, hogy egy túlsúlyos, de még nem kövér lánynak...
Ha 20 kilót le akarsz adni, akkor bőven túlsúlyos vagy.
Azért ha 60 kilóból akar leadni az erősen irreális :D
Kedves, kapunk egy jelenlegi magasság/súly konkrétumot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!