Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy molettebb, de nem túlsúlyo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy molettebb, de nem túlsúlyos lánynak mennyi esélye van Tinderen?

Figyelt kérdés

Nem a Norbi ügy miatt jutott eszembe. Ez csak véletlen egybeesés.

Még olyan 20 kilót biztosan le szeretnék fogyni. Diétázom és sportolok. Sajnos facebookon még a régi képeim vannak, amikor normális súlyom volt (3 éve). Természetesen elmondanám az igazságot már az elején. De azon gondolkodom, hogy érdemesebb-e április/májusig várni, míg leadom a felesleget vagy aki szeret az így is szeret és kivárja.

26/N

2020. jan. 21. 17:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
27%

Most nem tudum, h mi ez a rossz hangulat jelzés?

Nagyon ra szaltak az alacsonyabb emberekre a molettebbekre...nem ok itt valami!

2020. jan. 21. 18:19
 12/19 anonim ***** válasza:

Ez attol fugg mennyi a celsulya.

Lehet 80 kilos es 60 vagy 76 es 56.

Kerdezo: sztem azt csinald ami az onbizalmadnak es az onertekelesednek most a legjobb. En regen szegyelltem magam,es meg mostanában is kijöttek elso randinal az idegesseg h nem vagyok eleg jo. De mostmar bevallom h mekkora vagyok online is es eleve igy keresek, illetve rajottem h legalabb a fele tarsasagnak igy is kellenek szexre es van akinek kifejezetten bejovok a mostani formaimmal. En kb 80 kilo vagyok (olyan 75-78 kilo kozott ingadozom evek ota), 167 cmvel es C-s mellekkel. Ennek 'ellenere' van komoly kapcsolatom es tobb ffival is ismerkedtem komolyabban az elmult idoszakban (nyilvan meg a komoly kapcsolat elott) illetve tobben akartak volna csaj egyejszakasat

2020. jan. 21. 18:22
 13/19 anonim ***** válasza:
22%

A kérdés úgy helyes, hogy egy túlsúlyos, de még nem kövér lánynak...

Ha 20 kilót le akarsz adni, akkor bőven túlsúlyos vagy.

2020. jan. 21. 18:32
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért ha 60 kilóból akar leadni az erősen irreális :D

Kedves, kapunk egy jelenlegi magasság/súly konkrétumot?

2020. jan. 21. 18:56
 15/19 A kérdező kommentje:
12-es, akkor hasonlóak lehetünk. 167 cm vagyok én is, C kosaras. 85 kg. 65 kilósan teljesen jól éreztem magam. Annál kevesebb szerintem nem tudnék, de nem is akarnék lenni.
2020. jan. 21. 21:55
 16/19 anonim ***** válasza:
52%
Nem mindegy, hogy 90-ről akarsz 70 lenni, vagy 70-ről 50! Utóbbit én nem tanácsolnám, hacsak nem 155cm magas vagy.
2020. jan. 21. 22:52
 17/19 anonim ***** válasza:
15 értem.. Hát, 65kg-al egészségesebb kinézeted lehetne, de én szerettem már bele 85kilós csajba is. Személyiség kérdése is a dolog.
2020. jan. 21. 22:54
 18/19 anonim ***** válasza:
52%
Figyelj, arc nélkül, küldj egy képet magadról privátban. Akkor könnyebb lesz eldönteni, hogy inkább teltkarcsú vagy vagy molett vagy tényleg kövér. Azért azt a plusz 20 kilót úgy is el lehet osztani, hogy nem leszel azonnal kövér, még ha papíron soknak is tűnik.
2020. jan. 23. 16:52
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálam biztosan lenne. Én kimondottan szeretem az ilyen lányokat, bőszen húzgálom is őket jobbra. Csak lebecsülik magukat. Sokan azt hiszik, hogy nem kellenek senkinek pedig nagyon is
2020. jan. 23. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!