Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér (110 kg) férfiként hasonló esélyekkel lehet vékony barátnőm, mint egy ugyanilyen elhízott nőnek vékony férfi?
Ja, csak a kérdező 171 centi, ehhez a magassághoz meg maximum kb 65-67kg-nak kéne lennie. De ő tényleg nem kövér, csak kórosan elhízott.
Nézd, férfiaknál a vékonyság ugyanolyan előnytelen mint a nőknél a kövérség. Tehát sok kövér nőnek azért van vékony pasija, mert ez jut. Nem azért mert ilyet akar. Mindenki általában a normál alkatot részesíti előnyben (kivéve a zsír vagy csont fétiseseket). Az esélyeket meg értelmetlen latolgatni.
Én túlsúlyos nő vagyok, és nincs senkim. Nyilván válogatok is, de engem pl nem zavar a túlsúly, de csak ha olyan sportos, mozgós túlsúlyos, mint én is vagyok. A vékonyak pl egyáltalán nem jönnek be. De a nőknél a vékony a top kategória, így nem biztos, hogy ilyet találsz akinek megfelelsz kövéren. Hiszti helyett fogyni kéne.
#12: 65 kiló egy erősebb csontozatú nő súlya. Ha a kérdező ennyi lenne, ugyanúgy kezdenie kéne magával valamit, mert lenéznék. Egyébként valamennyi túlsúly biztos van a rajta, de ez még nem kövér akkor sem.
Rám például már 80 kilósan tettek megjegyzéseket, hogy összementem, bár néhány centivel magasabb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!