Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon gáz ha azért szakítok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz ha azért szakítok a pasival, mert furcsa a nemiszerve?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy férfival aztán a szexhez került a sor. Hát nagy meglepetésemre olyan fura volt neki ott. A makk állandóan látszódott semmilyen bőr nem takarta, valahogy hiányzott onnan az a bőr ami szokott ott lenni a férfiaknak. Ez elég furcsa és visszataszító volt nekem
2020. jan. 18. 10:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Én meg akkor szoktam dobni a srácokat ha 17 cm alatti a farkuk.

L

2020. jan. 18. 11:48
 12/18 anonim ***** válasza:
95%

#2 ja, téged nem zavart, mert az csak neki kellemetlen. Szorít, előrehaladott állapotban már fáj is szex közben neki, még előrehaladottabb állapotban pedig ha már alaphelyzetben se tudja visszahúzni, berohad a bőr alatt.

Erre is a körülmetélés a megoldás.

Ezért is metélnek körbe több embert, na meg gyakran azért is, mert higénikusabb, ellenállóbb a betegségekkel szemben a metélt, mellesleg kevésbé is lesz gyorstüzelő, ha az volt.

2020. jan. 18. 12:00
 13/18 anonim ***** válasza:
25%
Nem gáz. Nekem se tetszik a metélt farok.
2020. jan. 18. 12:30
 14/18 anonim ***** válasza:
84%
A metélt farok a legjobb :) Férjem is körül van metélve :)
2020. jan. 18. 13:40
 15/18 anonim ***** válasza:
31%
neked nem való pasi,fogalmad sincs mennyivel tovább birja egy metélt ffi....
2020. jan. 18. 13:59
 16/18 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon felszínes buta liba lehetsz vagy troll
2020. jan. 18. 14:45
 17/18 anonim ***** válasza:
84%

Szánalmas vagy kérdező, felőlem lepontozhatsz, szegény pasi szerinted ezek után hogy erezheti magát? Ha szeretnéd ez miatt a kis pitidolog miatt nem szakítanál, csak irrális indokot kreálsz, ahelyett hogy bevallanád magadnak és neki hogy nem erzel iránta semmit. Nem az számít hogy néz ki, hanem hogyan használha és kint van neki a makk, ez van, ha nem lenne körülmetélve mert szűkülete lenne és fájna neki a szexelés az jobb lenne? Önző p,csa.

Párom hamar elment mégsem szakítottam ez miatt vele az elején.

2020. jan. 18. 15:34
 18/18 anonim ***** válasza:
67%
Gáz. Amúgy is tök szexi, plusz kevesebb a gondja a tisztán tartással
2020. jan. 18. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!