Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki spórolni akar ne is akarjon párkapcsolatot?
Vagy hogy van ez?
Mindenre sajnálja a pénzt,program,étel stb.
Hát úgy nehéz, a közös programok pénzbe kerülnek.
De lehet, hogy te vagy a ludas. Gondolom te vagy a nő és elvárod, hogy mindent fizessen a pasi. Ez nem két egyenrangú fél kapcsolata.
Mi ol tök jól tudunk együtt spórolni. Két főre egy háztartás még akkor is tök jól megéri, ha az ember eljár a párjával ide-oda enni meg ilyenek vagy ha költ magára. Megbeszéljük, hogy akkor most pl. nekem kellene x összeg és a havi fizumból valamennyivel ne számoljunk. Vagy ha közös ügy (pl nyaralás), ami mindkettőnkek megéri, akkor megegyezünk, hogy akkor beadunk a közösbe eddig az időpontig ennyi pénzt, hogy legyen belőle valami, ha komolyan gondoljuk.
Ez nem a párkapcsolat tényének hibája, hanem konkrétan az emberé, akivel vagy.
Én vagyok a nő, és ugy veszem észre a párom sajnálja rá.
Bármit javaslok nemjó, ha olyat ami az ő hobbijához kapcsolódó,az sem... és a pénzt hozza fel.
Nem egy Mauritiusi nyaralás hanem pl egy mozi vagy kirándulás ....
Megőrülök az otthon üléstől.
És dolgozom nem vagyok eltartott ,mindketten otthon élünk még szülőkkel.Én előtte a volt párommal éltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!